Aktywne Wpisy

youknowthisxd +147
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i

Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow

O zniknięciu "szefa" i ekipy z sieci krąży wiele plotek, ale tak naprawdę nie ma sprecyzowanych, konkretnych informacji co i dlaczego tak naprawdę się stało i co u Łukasza dziś słychać. Może są osoby, które mają rzetelne informacje i mogłyby opisać temat od deski do deski? Jakiś czas temu w sieci krążyły informacje, że nawet jego związek się rozpadł a na placu pod domem nie ma kontenerów itp. Wszystko zaczęło się od "przekrętów" w losowaniach i zrzutki na Mercedesa, czy geneza całej sytuacji leżała gdzie indziej? Chłopak dzięki kanałowi doszedł bardzo wysoko, mógł żyć i pracować na fajnym poziomie, ale czy był zbyt zachłanny i przez to runęło wszystko, nawet jego życie prywatne?
#lukaszbudowlaniec
@astri: Mam swoją teorię, dlaczego nie nagrywa. Być może czeka na przedawnienie ewentualnych przestępstw skarbowych, czy tam podatkowych, jakie mógł popełnić w związku z tymi swoimi konkursami? Mam wrażenie, że ktoś z uczestników "Konkursu z betoniarką" chciał temat zgłosić do prokuratury. Więc mitoman siedzi cicho, nie wychyla się, a jego filmy i
@Jopek1974: Według Geoportalu jest to dokładnie 110kV
Pajacowanie pod liniami wysokiego napięcia jest śmiertelnie niebezpieczne.
@berman: szacuneczek za takie porządne opracowanie :) Myślę że #shadobaniec ma już 3/4 książki