Wpis z mikrobloga

Witajcie.
O zniknięciu "szefa" i ekipy z sieci krąży wiele plotek, ale tak naprawdę nie ma sprecyzowanych, konkretnych informacji co i dlaczego tak naprawdę się stało i co u Łukasza dziś słychać. Może są osoby, które mają rzetelne informacje i mogłyby opisać temat od deski do deski? Jakiś czas temu w sieci krążyły informacje, że nawet jego związek się rozpadł a na placu pod domem nie ma kontenerów itp. Wszystko zaczęło się od "przekrętów" w losowaniach i zrzutki na Mercedesa, czy geneza całej sytuacji leżała gdzie indziej? Chłopak dzięki kanałowi doszedł bardzo wysoko, mógł żyć i pracować na fajnym poziomie, ale czy był zbyt zachłanny i przez to runęło wszystko, nawet jego życie prywatne?
#lukaszbudowlaniec
  • 28
  • Odpowiedz
@Intelekt: @emlus: Z tej budowy w Dębnie fotki wrzucał @wojciech-kielbasa - może wie, jak to teraz wygląda?

@astri: Mam swoją teorię, dlaczego nie nagrywa. Być może czeka na przedawnienie ewentualnych przestępstw skarbowych, czy tam podatkowych, jakie mógł popełnić w związku z tymi swoimi konkursami? Mam wrażenie, że ktoś z uczestników "Konkursu z betoniarką" chciał temat zgłosić do prokuratury. Więc mitoman siedzi cicho, nie wychyla się, a jego filmy i
  • Odpowiedz
@JetkaGietkaJakDetka: przepisów odnośnie linii energetycznych nikt nie wymyślą sobie od tak z głowy Pogoda nie ma tu nic do rzeczy..Z tego co widać na jego filmach nie jest to sieć NN (do 1kv) ani sieć średniego napięcia ( od 1kv do 60kv) Tylko sieć wysokiego napięcia(ponad 60kv) przy przeskoku łuku elektrycznego na ramię HDS-a w najlepszym przypadku to mogło skończyć się wybuchem opon i spaleniem elektroniki maszyny a w gorszym przypadku
  • Odpowiedz
@PanStar86: w przenośni to napisałem znając człowieka który przeżył porażenie takim Wysokim napięciem lekarze stwierdzili wszystkie organy wewnętrzne zniszczone do przeszczepu dawców brak a zresztą Pan nie jest w stanie wytrzymać tyłu operacji raz za razem dajemy panu 1rok życia.(bez przeszczepów operacji)Chłop 45 lat chodził jak by miał 85 lat.Lekaze się pomylili bo żył jeszcze 3lata od momentu porażenia.
Pajacowanie pod liniami wysokiego napięcia jest śmiertelnie niebezpieczne.
  • Odpowiedz
, i jak to wpłynie na wytrzymałość konstrukcji. #mitoman sam to przesunięcie pokazał i początkowo kompletnie zbagatelizował temat (mimo, że w prosty sposób mógł to naprawić), potem zaczął twierdzić, że kierownik budowy powiedział, że tych słupów nie musi być, potem, że to klepnął, bo inwestorzy się zgodzili, itd. I tak brnął przez kilka odcinków, do ścian parteru,

@berman: szacuneczek za takie porządne opracowanie :) Myślę że #shadobaniec ma już 3/4 książki
  • Odpowiedz