Aktywne Wpisy
Batonoski +41
#przegryw #pokazmeline nie, nie umyję się
Baba_Yagi +145
Proszę o pomoc w nagłośnieniu sprawy:
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
Zostałem wystawiony przez hotel a następnie przez Booking.com w Austrii w miejscowości Graz.
Po bardzo długiej podróży przyjechałem dzisiaj do miejscowości Graz gdzie miały czekać dla mnie i moich przyjaciół 2 osobne apartamenty na 5 osób łącznie. Hotel został przedpłacony ponad miesiąc temu a sam booking został zrobiony ponad 2 miesiące temu.
Dzisiaj
@juhas88, @Cherubim, @QVAX... a cóż to za śpiochy polityczyne, po11 lat aktywności a zero akcji i odpaleni do wykopywania politycznego, pro pisowskiego łajna. Wystarczy wejść w byle jakie polityczne znalezisko o wydźwięku pro rządowym, nacjonalistycznym, antyludzkim by wyłapać parę botów politycznych.
Pisiory mają swoje polityczne farmy botów i nawet się z tym nie kryją (-‸ლ)
Czy Wy z #wykop ograniacie?
@EmDeCe: jak młodzi sniadzi biją matkę w szpitalu?
@arczer a co to ma wspólnego z moją wrzutką? A biały polak katolik nie bije matki? Argument z dupy.
@EmDeCe: znam jednego, Biedronia, nie katolik btw
Ciekawe, ze pro rządowe i pisowskie. A w którym momencie ?