Aktywne Wpisy

BONAMERA +986
Cześć,
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście

źródło: bonamera-BF2
Pobierz
smuteczek2000s +35
Siemano,
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.

źródło: temp_file2395915710417169548
Pobierz
Alert o krytycznym priorytecie! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dzisiaj w nocy (08-09.11.2021) na chwilę przed godziną 0:00 do około godziny 01:30 będziemy przeprowadzać pilne, awaryjne prace konserwacyjne
W związku z tym, w wymienionych godzinach możecie całkowicie utracić dostęp do sieci (・へ・)
Przerwy mogą występować kilkukrotnie w różnych odstępach czasu.
Alert dotyczy wszystkich lokalizacji w związku z czym możemy stwierdzić, że będzie całkowity blackout ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przekażcie wszystkim znajomym, którzy również są z nami, aby się dzisiaj nie zdziwili ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Optymistyczny wariant zakłada niedostępność usług przez około 20-30 minut, jednak bierzemy dodatkowy zapas czasu na wypadek, gdyby coś poszło nie tak. Standardowo, jeśli nad ranem zauważycie, że coś nadal jest nie tak, to prosimy o kontakt i będziemy weryfikować, tak szybko jak się da! ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Internet nadal może być "magiczny" - będzie pojawiać się i znikać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Będzie jeszcze walczyć, ale jak się nie uda to będzie trzeba interwencję odłożyć w czasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cóż to za przedziwne prace konserwacyjne prowadzicie, że dostępu faktycznie zabrakło, ale wyłącznie do adresów 1.1.1.1 oraz 1.0.0.2 - zewnętrznych DNS CloudFlare i na pewno bo te były akurat ustawione, a prawdopodobnie też zestaw 8.8.8.8 oraz 8.8.4.4 (DNS Google) i...