Aktywne Wpisy
Kadet20 +197
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
kornel-mir +61
#przegryw Dzisiaj u klientki zjadłem obiad. Zapytała czy moja żona też tak gotuje? Odparłem ,że wcale tego nie robi bo jej nie mam. Ona na to jak to możliwe ,że nie mam żony. Że taki przystojny i rozgarnięty ,zapytała czy jestem gejem? XD Pomyślałem ,że gdyby wiedziała co mam w głowie to by nie zadawała głupich pytańXD Ogólnie propsowala mnie potem co chwilęXD Taka Grażyna po 40. Ale to nawet
Wydawalo mi sie kiedys ze akurat jemu zalezy na jak najczestszym publikowaniu swoich produkcji ze wzgledu na oczekiwania licznego grona fanow, widzow i wielbicieli.
Ktos cos?
#raportzpanstwasrodka
Komentarz usunięty przez autora
Chyba cos ze mna nie "halo"
Teraz chcialbym uslyszec lub przeczytac komentarz Steka odnosnie zaiststnialej sytuacji a znajac Steka to byloby szeroko i po bandzie
Chwile mnie tu nie bylo ale mimo to pewne rzeczy sa stale i niezmienne jak kalogen i witamina C.
bo zapewne coś prawdy w tym jest. czas pokaże;)
a tak na marginesie, wskaż mi jedną postać z tego cambo-dramatu, która nie byłaby w jakiś sposób "obciążona". poza chyba tylko Michałem z Nakupendy, każdy ma tam coś za uszami, o folii szeleszczącej nawet nie wspomnę;)
Komentarz usunięty przez autora
@Babcia_krzyzowa: chciałbym. michał jak na razie wydaje się mieć czyste ręce, ale obracając się w takim towarzystwie prędzej czy później, chcąc nie chcąc w mniejszym lub większym stopniu będzie musiał się ubrudzić. ¯\_(ツ)_/¯
https://networkmagazyn.pl/pozamiatane-red-maciejewski-wygral-w-sadzie-z-piotrem-t/
Można zwrócić uwagę jak nawet po tej (jednej z wielu) wygranej Maciek pisze o futurenecie "kontrowersyjny system" będąc absolutnie przekonanym i mając oczywistą pewność, ze to było oszustwo. Od samego początku wiadomo, ze to wszystko są oszustwa i jak pisałem wcześniej prosty dowód jest taki, że ani jeden tego typu "interes" w którym organizatorzy oszustwa zbierają pieniądze w internecie oferując znacznie większe zyski niż mogliby płacić za kapitał normalnie go pozyskując ze źródeł z których się go pozyskuje i gdyby te zyski były realne poza ich urojonymi, zafałszowanymi planami to pieniądze dostaliby właściwie od ręki, ani jeden taki "interes" nie okazał się być realny. Nie istnieje taki przykład nigdzie. Każdy był scamem i niektóre po prostu upadły jak piramidy finansowe a w innych zrobili jakiś pokazowy exit scam. Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby widzieć w marzeniach sukces i pieniądze pomimo faktów i doświadczenia z dziesiątek lat, że ani jeden tego rodzaju "interes" w ten sposób nie okazał się nie być oszustwem ale ktoś uroi sobie "tym razem będzie inaczej" ;)
Wciągał ludzi do "inwestowania" w takie cuda jak dascoin, traffic monsoon, futurenet i inne, które WSZYSTKIE BEZ ŻADNEGO WYJĄTKU zakończyły w ten sam sposób. Bo scamy zawsze kończą się tak samo ale za to, ze ktoś pisał, że wciąga ludzi w piramidę to ludzi pozywał do sądu. Bo zanim oszustwo całkowicie się nie zakończy to niestety w naszym porządku prawnym organizatorzy bezczelnie mogą wszystkich pozywać na lewo i prawo marnując im czas. Na tego typu oszustwach zarabiają ich promotorzy, którzy dostają działkę za
@Babcia_krzyzowa: nie tylko tam.
Zyjemy w kraju, gdzie w/g money.pl rynek ezoteryczny (wrozby, magia, horoskopy itp) jest wyceniany na 3 miliardy zlotych rocznie.
https://www.money.pl/gospodarka/tarot-zamiast-peelingu-branza-beauty-liczy-pandemiczne-straty-ezoteryczna-zyski-6674567613815424a.html
Nawet nie wspominam juz o "naturoterapii", gdzie ludzie rezygnuja z chemioterapii rownoczesnie niosac kase do znachora.
… i liberalizm śmieje się nam w twarz. Idźmy jeszcze dalej - któż to, jak nie właśnie liberalne media starannie promują ciemnotę, banialuki i inne atrakcje związane z magią i znachorstwem?
Ach, ktoś się zaraz oburzy, że przecież media wszelkie, telewizje, muszą się z czegoś utrzymać ( jest tyle mordeczek do wykarmienia), więc muszą te brednie promować i uskuteczniać