Mirki kupiłem ten pakiet dodatków, ale pobrały się tylko dwa pierwsze - zaznaczone na zdjęciu (których jeszcze nie ma wydanych). A reszta? Z poziomu konsoli naciskam "pobierz" na pozostałych i wyskakuje komunikat, że pojawił się jakiś problem. Nie widzę np. żebym miał aktywnego VIPa.
@Victoremque: Ja zacząłem grać w czwartek i też nie miałem, w piątek się w-------m i przeinstalowałem i wszystko się pojawiło (poza mapą skarbów, która nadal mi nie działa)
@Victoremque: Widzę, że na PC. Jak masz problemy z dodatkami to odpalaj grę z menu start za pomocą administratora, nie apki Xbox. Pobrały Ci się dwa dodatki, które będą w przyszłości, czyli na razie tak naprawdę nic. Reszta z rzeczy nie musi się pobierać. Powinna być widoczna w grze, gdy jest "posiadana". U mnie też tak było, ale jak uruchamiam grę z menu start jako administrator to wszystko jest git.
@Victoremque: Też mi się pobrały tylko dwa DLC, ale w grze wszystko jest, tzn. pakiety samochodów. Tylko wiesz, że musisz je kupić jako darmowe aby pojawiły się w garażu?
#forza #xbox #xboxone #xboxseriesx #gry #forzahorizon5 #forzahorizon4
U mnie też tak było, ale jak uruchamiam grę z menu start jako administrator to wszystko jest git.
Tylko wiesz, że musisz je kupić jako darmowe aby pojawiły się w garażu?