Aktywne Wpisy
Badmanek +212
Zawsze fajnie się czyta wpisy osób, które sympatyzują z rosją. Jakie to musi być dla nich ciężkie, że muszą teraz pisać o Tym jak Putin się zemści, jak to Ukraińska ofensywa nic nie da.
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się gówno warta i rosja okazała się być naga
Napadli
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się gówno warta i rosja okazała się być naga
Napadli
SarahC +4
Mirki, mam dzisiaj urodziny i zastanawiam się co by sobie kupić z tej okazji dobrego do jedzonka
Prawie po 200 plusów było jak sobie to konfigurowaliście, a teraz nawet 50 głosów na coinsniperze nie możecie uzbierać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Prawidzy token społecznościowy, który idealnie pokazuje wasz słomiany zapał i podejście do pracy. Dostaliście fajne narzędzie, a i tak dalej wszystko byście chcieli za darmo, na gotowca - niestety tak to nie działa, bez pracy nie ma kołaczy i bez zachodu nie ma miodu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ps. Żeby nie było, ja nie hejtuję tej garstki osób, która tam cały czas walczy, tylko tych, którzy na początku najgłośniej krzyczeli, a najszybciej położyli na ten projekt lagę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@miki4ever: Jednak ktoś tam został 1/4( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pan moneta / pan pieniążek, widziałem memy monety w okularach, garniturze.
Nie widzę obrazowo (wizualnie) jak można promować tego coina graficznie.
@MoonWalkCoin: To dobrze.
Kapelusz który pasowałby do MrCoin ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tostownica: bo mam mało czasu a chcę zrozumieć czego potrzebuje dobry shitcoin który wytrwa chociaż do kolejnego halvingu dlatego nie dyskutuje odnośnie tego czy innego rozwiązania, tylko zależy mi na ustaleniu co da się zrobić z tym co jest