Aktywne Wpisy

Krole +6
Wpadłem na ten materiał YT i pod koniec sprawdziłem ile wydałem kasy na Steam i O: K---A
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery
BTW ile wydaliście na gry w Steam?
jak sprawdzić: Pomoc - Pomoc techniczna Steam - moje konto - Dane powiązane z Twoim kontem Steam - Wykorzystane środki zewnętrzne
#gry #pcmasterrace #steam #komputery

źródło: 3632026
Pobierz

b0dyload +65
Otworzylem laptopa bo cos glosno chodzil.. Ja j---e :O jakbym oglądał Diune

źródło: 925ce159-5a9c-4fbc-88ef-cd80e4e1b56c
Pobierz
Launo na początku pisała, że jak komuś się nie podoba to niech idzie oglądać Love Island, ale ten program w przeciwieństwie do tego dobrze się oglądało, że chciało mi się poświęcać czas na nadrabianie odcinków. Ludzie byli przyjemni, atmosfera też, nawet jak były jakieś dramy czy obgadywania to w jakiejś zdrowej miarce z czego teraz można się pośmiać mimo, że program skończył się niecały miesiąc temu. Tutaj po pół roku, a widać walka na szpile, słowa i niedomówienia dalej trwa.
Z-----o TVN tą edycję strasznie i nie zdziwię się jak do finału oglądalność spadnie jeszcze niżej niż jest teraz
#hotelparadise
Dla mnie tej sezon jest interesujący pod względem tego, co produkcja moim zdaniem chciala zrobić ale przegrała z kretesem. Porblem w tym, że oni postawili na narrację antagonizmu. To miało być koło napędowe. Jednak po pierwsze moim zdaniem przesadzili bo a) ileż można b)za dużo tego dookoła więc ludzi to męczy c)wybrali słabe postaci. Niestety, ale moim zdaniem najlepszą postacią dobraną tam do narzuconego schematu jest miłoszek.
Miłoszek spełnia mniej więcej kolejne etapy tzw " podróży bohatera" czyli:
mamy przejście przez poznanie świata, (poznanie hotelu, reguł, ludzi,
natkę z kolei zjadły kompleksy i mania wyższości tej która niby wszystko kmini, ale potykała się o najprostsze rozgrywki, co dawało efekt krinżu.
wycofali ją jak przegięła, a jednocześnie w glorii ( małej) chwały za to, że się sprzeciwiła grupie trzymającej władzę, co de facto ją rozbiło. dobrze kalkulowali, że wsadzenie sexy vaneski, zamiast z lekka skompromitowanej natki, może wzbudzić podnietę, bo sexy to