Wpis z mikrobloga

Ma ktoś się podzielić pewnym linkiem do majfrenda m3u? Najlepiej z możliwością kupna na 3msc, 6msc.

Czy wszyscy podnieśli tak mocno ceny?

#iptv
  • 12
  • Odpowiedz
@TSoprano: jak na setki aukcji, to zabawne bo akurat go testuje, tzn wyciąłem z m3u tylko pl, poczekam godzine i zobacze jak sobie poradzi. Korzystasz z tego dłużej? Działa jakieś EPG z tym? bo ovh nie pokazuje nic.
  • Odpowiedz
@TSoprano: no i zatopiony, tego właśnie wcześniej ogarnąłem, tylko był tańszy, bo 6msc za 40zl.

Działa wolniej, przełączanie kanałów, buforowanie. Ale było ich ponad 200, w tym PPV boks... Tu jest 175 ale nie umiem stwierdzic czego brakuje.

Masz jakieś epg działające do tego?

@znikam5: otworzyłem m3u notatnikiem, wyszukałem "Poland", zaznaczyłem wszystkie linijki, wycialem (te z Poland) i resztę wywaliłem, a zapisałem tylko to co mnie interesuje. :)
  • Odpowiedz
@2plus1: no to tego wcześniej też miałem, jakaś mirabelka w komentarzu kiedyś poleciła z tego co pamiętam...

Na test wziąłem ten o którym pisze @TSoprano: i jest lista 175 kanałów a tam było 202 chyba, ale tutaj zdecydowanie szybciej kanały się zmieniają i szybciej ładuje. Zero ścinek póki co.
@TSoprano: perfectplayer i nie działa mi to epg. :/ Z telele działało. Z chińskimi nie chce
  • Odpowiedz