Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
Jakoś tak chodzi za mną ostatnio platynowanie gier z serii #residentevil które posiadam a trochę ich mam. Z racji, że Halloween itp. to tym bardziej mnie korci zrobienie takiej akcji. Byłby ktoś chętny sprawdzić rezultaty? Dziś prawdopodobnie klepnę RE2 na kolor platynowy. Next chyba RE5 poleci bo brakuje mi tam ze 2, 3 trofki. Kiedyś marzyło mi się zrobienie pierwszego Remake na 100% ale tam są takie #!$%@? trofki typu przejście gry z niewidzialnymi postaciami to mi się odechciewa xD W RE7 platynę już mam.

W bibliotece jeszcze RE:Revelations 1 i 2 no i RE 1 RE 0 Remake.

#ps4 #ps5 #gry #platyniarz #rena100procent
Mega_Smieszek - Jakoś tak chodzi za mną ostatnio platynowanie gier z serii #residente...

źródło: comment_1635673507dkYt3UnuuSw5O1ilZkiYo8.jpg

Pobierz
  • 20
  • 0
@Mega_Smieszek: no mi się już nie chciało 3 razy gry przechodzić to tryb klasyczny poleciałem na ulepszaczach typu nieskończona kondycja albo super sila. Większość przebiegłem jak się dało. XD
@Mega_Smieszek: Resident Evil 5 dla mnie był zawsze bardzo słabym horrorem. Revelations 1 jak na budżetowego Residenta przeniesionego ze znacznie słabszej konsolki jest natomiast całkiem spoko i irytował mnie tylko przesadzony nacisk na skanowanie okolicy.
  • 0
@grundzio12: Znaczy to mi się właśnie podoba w Residentach, że mogę sobie te trudniejsze tryby przechodzić na broken broniach typu Magnum z infinite ammo xD Nie wiem jak z TEW ale tam chyba to Akuma mode trzeba przechodzić na sucho? Bez ulepszaczy?
@redemptor: RE5 uwielbiam ze względu na Weskera i ulepszone Magnum, które zabija wszystko na hita xD
  • 0
@Mega_Smieszek: w TEW2 przechodzisz gre na trybie koszmar, później musisz nową grę plus na easy by wymaksowac reszte broni (pykło przy rozdziale 11 z 18), a na koniec tryb klasyczny. Od początku masz dostępne 3 cheaty które nie blokują osiągnięć, super sila, nieskończona kondycja i nieśmiertelność.
@Mega_Smieszek: Ja niedawno zrobiłem platynę w Resident Evil 3 Remake i jest to pierwsza moja platyna w tej serii kiedykolwiek. Ogólnie bardzo mnie zaskoczyła - myślałem, że będzie nudna i żmudna, bo trzeba przejść grę kilka razy. Ale robiło mi się ją bardzo fajnie i przyjemnie. Tak mnie pozytywnie zaskoczyła, że nawet robię o tym film na jutuba :D