Aktywne Wpisy
DzonySiara +466
Chyba najlepsze rozwiązanie jakie mogło zostać wprowadzone...
#technologia
#technologia
WielkiNos +247
Kiedy siła i niezależność juleczek oznacza, że nie umieją się nawet ubrać. Żeby chłop bardziej się znał na modzie niż baba?
#bekaztwitterowychjulek #modadamska #savoirvivre #p0lka #patologiazewsi
#bekaztwitterowychjulek #modadamska #savoirvivre #p0lka #patologiazewsi
#pathofexile
Komentarz usunięty przez autora
Masteries to rzeczywiście niewypał, z początku to do
końca nie wiadomo było jak to będzie działało - "miały być połączone" i zakładałem (nie słusznie), że aktywowanie np. dwóch Masteries tego samego rodzaju i przeznaczenie punktu drzewka w jednym z nich na np. HP, to automatycznie w drugim ten punkt
byłby aktywny (niejako za darmo) ale niestety to tak nie działa.
I cały ten szum wokół tego to tylko taki kolejny
Co do dropow, to niestety jest to gadanie casuala. Powiedz uczciwie ile godzin dziennie grales POZA hideoutem? No wlasnie. Hideout to lava i twoj gameplay to powinien byc mapa za mapa. Chyba, ze jestes cwaniak to mogles craftowac clustery z mety.
Ale tak, zgadzam sie ze sam Scourge ssie, bo tylko scourged mapy cos dropia, ale ogolnie
CO Do one shotow to w każdej lidze były i będą bo to PoE xD
Co do dropu exow to ja nie narzekam. Mapa minimum 80% deli, odpowiednie scaraby, rozwinięty atlas i dobre kamyczki dają elegancki zarobek.
Zawsze mam bekę z
Komentarz usunięty przez autora
@Noggenfogger: ja nie mówię, że masteries są złe. Po prostu zanosiło się, że będą dużo silniejsze i interesujące, a szału nie ma. Marzyło mi się, żeby to było coś a'la clustery bez clusterów. Podsumowując: fajna rzecz i jak najbardziej na plus szkoda,
Więc polecam poświęcić trochę czasu i zaznajomić się z (przynajmniej średnim) juicowaniem mapek ponieważ Alch&Go jest dobre w pierwsze 2 dni ligi