Wpis z mikrobloga

@Drail: wytrzyma, Freelander był demonizowany przez problemy z 1.8 benzyna. Tutaj jest klekot bmw bez osprzętu bmw nie ma sie co #!$%@?ć. Wisko jest zapięte wiec ma stały 4x4 ale mi nie zależy na 2x4 wiec mam to w dupie. Elektryczne jak to LR, działają tylko 3 szyby i centralny po prawej stronie auta, nie świeci sie oświetlenie panelu ogrzewania, nie dziala lampka kabiny a reszta jak w nivie nie ma
  • Odpowiedz
@FilipWWL: to fun car, on nie będzie jeździł po asfalcie. Do najbliższej hałdy mam 2km tyle będzie podróżował ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Zresztą ten wzór bieżnika jest spoko, nie #!$%@? tak jak simexy i jest całkiem znośne.
Najcichsze MT robi Insa model Traction Track i takowe mam w Pajero, idą prawie jak
  • Odpowiedz
@ImeNs: kwestia raczej że to będzie crosscountry wiec podkładki jakoś krzywdy mu nie robią bo i tak się nie krzyżuje ani skakać nie będzie (pajerem skacze) a druga sprawa do freelandera nie ma setów liftowych bo żaden producent nie traktuje tego auta poważnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Tylko jakieś 2-3 brytolskie firmy
  • Odpowiedz