Aktywne Wpisy
xena_x +11
Haha śmieszy mnie jak chłopy mówią że kobieta 27-30 lat zbliżającą się do 30-stki powinna mieć dziecko, męża, a mężczyźni w tym wieku:
- kupują klocki lego w sklepie
- chodzą za youtuberem po mieście
- nigdy nie byli w dłuższym, powaźnym, stability związku
- zainteresowani są wiecznym życiem playboya i zaliczaniem lasek z tindera
Pokażcie
- kupują klocki lego w sklepie
- chodzą za youtuberem po mieście
- nigdy nie byli w dłuższym, powaźnym, stability związku
- zainteresowani są wiecznym życiem playboya i zaliczaniem lasek z tindera
Pokażcie
YesIDo +9
Moje typy:
Najlepsze
Antalya Kebab na Mariackiej - Szefu zawsze sie stara by było świeżo i dużo, mega sympatyczny gość i jakościowo na wysokim poziomie, zawsze ma nakrojone świeżych warzywek i bardzo smaczne mięso
K-Bab Katowice Skargi - Tam chodzę najczęściej, ostatnio sie dosyć mocno promują na FB i mają fajne promocje i konkursy a sam kebab zawsze zajebisty i porcje porządne, na plus ogórek kiszony w kebabie bo ja akurat uwielbiam
Najgorsze
Lotus Kebab - dno i metr mułu, porcje dla bobasów, bez wyrazu i bez smaku
Amir Kebab - Niepopularna opinia ale dla mnie najbardziej przereklamowany kebab ever, mam wrażenie że ich popularność jest nakręcana przez najeb*ńców bo wtedy 'amirek najlepszy byku hehehehe' a w rzeczywistości to naprawde przeciętny kebab bez wyrazu i malutkie porcje. Nie jest najlepszy tylko najpopularniejszy.
Zahir Kebab - Ich mega rolo 50cm to niejadalne gówno, samo spieczone ciasto, troche mięsa i ch*jowe surówki, przereklamowany jak w przypadku Amira
Gdzieś pośrodku umieściłbym Kebab u #!$%@?, Rawal na Placu Wolności (Kiedyś super ale sie zepsuli niestety), Ankara na Zawodziu
Z takich kebsów ale nie kebsów to Granat Express jest super.
@Spider1919: Amir to to samo co zahir w ldz. Legenda bo #!$%@? się szło i zawsze kebsik więc dobre wspomnienia xD Tylko u Was zamiast zahira to było pełno amirów xD
Miło widzieć że jednak sporo ludzi narzeka na Amira a nie mówi ślepo że najlepszy :D
A Granat Express polecam fest, jest sztosem całkowitym.
Komentarz usunięty przez autora
Spróbuj Armenia Grill, Armenian Grillhouse i Granat Express
Nigdzie w Katowicach i okolicach za taką cenę nie dostaniesz takiego kebaba
Odnośnie Granat Express - W zeszłą sobote spróbowałem i sie zakochałem. Przewyższa jakościowo jakikolwiek kebab, już wiem że bede tam wracać często