Wpis z mikrobloga

Zapraszam do dyskusji - Najlepszy i najgorszy #kebab w #katowice

Moje typy:

Najlepsze

Antalya Kebab na Mariackiej - Szefu zawsze sie stara by było świeżo i dużo, mega sympatyczny gość i jakościowo na wysokim poziomie, zawsze ma nakrojone świeżych warzywek i bardzo smaczne mięso

K-Bab Katowice Skargi - Tam chodzę najczęściej, ostatnio sie dosyć mocno promują na FB i mają fajne promocje i konkursy a sam kebab zawsze zajebisty i porcje porządne, na plus ogórek kiszony w kebabie bo ja akurat uwielbiam

Najgorsze

Lotus Kebab - dno i metr mułu, porcje dla bobasów, bez wyrazu i bez smaku

Amir Kebab - Niepopularna opinia ale dla mnie najbardziej przereklamowany kebab ever, mam wrażenie że ich popularność jest nakręcana przez najeb*ńców bo wtedy 'amirek najlepszy byku hehehehe' a w rzeczywistości to naprawde przeciętny kebab bez wyrazu i malutkie porcje. Nie jest najlepszy tylko najpopularniejszy.

Zahir Kebab - Ich mega rolo 50cm to niejadalne gówno, samo spieczone ciasto, troche mięsa i ch*jowe surówki, przereklamowany jak w przypadku Amira

Gdzieś pośrodku umieściłbym Kebab u #!$%@?, Rawal na Placu Wolności (Kiedyś super ale sie zepsuli niestety), Ankara na Zawodziu
  • 16
  • Odpowiedz
@krul_kebabuf: Antalya najlepszy z takich kebsów kebsów. Nawet w dostawie są #!$%@? wielkościowo i ciepłe.

Z takich kebsów ale nie kebsów to Granat Express jest super.

@Spider1919: Amir to to samo co zahir w ldz. Legenda bo #!$%@? się szło i zawsze kebsik więc dobre wspomnienia xD Tylko u Was zamiast zahira to było pełno amirów xD
  • Odpowiedz
@krul_kebabuf: No ja amirowi dałem szanse kilka razy i bez szału. Jak już mam coś po piciu jest to kebab king mi bardziej siada.
A Granat Express polecam fest, jest sztosem całkowitym.
  • Odpowiedz