Wpis z mikrobloga

@moskiii: @weah: @stjimmy: Na szybko po wczorajszym globalu
Jesli chodzi o otwarcie to jest ono najlepsze ze wszystkich znanych mi klonów, dla mnie po prostu petarda. Czuć słodycz ananasa, porzeczkę, cytrynę i jabłko, jest bardzo owocowao dosyć naturalnie, ta słodzycz jest "gęsta" jakbym wąchał jakiś syrop. Najbliżej do tego otwarcia to mix CDIM LE i Shawqa. Jest po prostu w pytę.

Póżniej zaczyna się pogarszać, niczym ostatnie sezony Gry
  • Odpowiedz
To co pisałem do @moskiii: Dostałem dzisiaj 5ml i nie wiem czemu ludzie go tak zachwalają. Jak dla mnie w otwarciu, które trwało ok. 0,5h jest o wiele za słodki, mnie wręcz przyprawia o ból głowy. Nie wiem czy to kwestia mojej skóry, ale za cholerę nie czuję w nim czarnej porzeczki, która tak mi się podoba w protoplaście i brakuje mi tej nuty ananasa. Później układa się trochę lepiej, ale
  • Odpowiedz
@CantTakeMyEyes: tak działa hypetrain: jeden powie "super" bo mu się faktycznie podoba, drugi się z nim zgodzi bo jest jego kolegą, trzeci powtórzy bezrefleksyjnie, żeby się nie ośmieszyć, bo przecież tamci się znają na rzeczy, czwarty nigdy nie miał własnego zdania więc jak zwykle powtarza za innymi, piąty ma potrzebę przynależności więc też dołącza do chóru i tak toczy się śnieżna kula...
  • Odpowiedz
@Kris111: ja po kolejnych testach nadgarstkowych doszedlem do wniosku ze wole swojego CDNI EDT 2017 ale na liscie klonow Supremacy Not Only Intense jest na drugiej pozycji. Nic odkrywczego, bo sam motyw jest mocno przewalony, ale troche szkoda mi uzywac CDNI bo wiem ze szybko takiej flaszki nie zlapie, a Afnan bedzie jeszcze dlugo dostepny.
  • Odpowiedz