@Im_from_alaska: W sumie to słaby z ciebie troll. Tylko ostrzegam, że niektórzy tutaj takie gówno biorą na poważnie i wysyłają zawiadomienia do prokuratury. Brnąc w to dalej możesz spotkać jednego z nich i spodziewać się kuratora w swoim gimnazjum.
@Im_from_alaska: Po pierwsze ustaw odpowiedni pasek adekwatny do swojej płci, chyba, że masz #!$%@?, po drugie opinie w tym guście wyrażają zazwyczaj sfrustrowane panienki, które dały komuś dupy licząc na nie wiadomo co a okazało się, że zostały na lodzie i teraz wszystkich mieszają z błotem z powodu swojej własnej nieporadności.
@Im_from_alaska: (#) Nie. Zbytnio generalizujesz + Polacy nie są czysto słowiańscy. A i warto zwrócić uwagę na to, że jeśli niektórzy nie mają super urody, to nadrabiają innymi cehcami :p
@HrabiaZet: lol, najgłupsza rzecz jaką czytałam ostatnio. ciężko się z tym pogodzić, że faceci w polsce o siebie nie dbają, to raz, nie chcą się przyzwoicie ubrać, bo uważają to za niemęskie. no i to pochodzenie, po prostu są brzydcy
No mirki kochane muszę coś wyznać, właśnie się dowiedziałem że moja wybranka serca po 6 latach bycia razem mnie zdradziła. I #!$%@?, kredyt, mieszkanie, 6 lat razem wszytko w #!$%@?. Co robić? Jak żyć?
#mezczyzni #smiecie #polska
@Im_from_alaska: Może Ty wyglądasz. Ja nie.
Komentarz usunięty przez moderatora
A facetów dużo jest pewnie takich jak na zdjęcie
inb4 "argument typu sam zrób lepiej", po prostu uważam, że jest jakiś ładny koleś w naszej polszy na pewno xD
@Im_from_alaska: Pozdrawiam Twojego tatę (・へ・)
@HrabiaZet: lol, najgłupsza rzecz jaką czytałam ostatnio. ciężko się z tym pogodzić, że faceci w polsce o siebie nie dbają, to raz, nie chcą się przyzwoicie ubrać, bo uważają to za niemęskie. no i to pochodzenie, po prostu są brzydcy