Aktywne Wpisy
RED IS BAD, producent Polskiej odzieży patriotycznej wypuszcza limitowaną serię koszulek ,,Keep calm and f**k Stepan Bandera ", ,,Ludobójstwo Wołyńskie " Zamówienia można składać wyłącznie do 16.07.2023 (po tej dacie produkt znika ze sklepu). Wysyłka zamówień rozpocznie się od 26.07.2023. Cały dochód z koszulki zostanie przeznaczony na budowę pomnika ofiar ludobójstwa wołyńskiego na Powązkach Wojskowych w Warszawie, o który stara się Stowarzyszenie "Wspólnota i Pamięć". #neuropa #ukraina #polska #historia #wolyn #ludobojstwo
Sudice +6
Moja mama umarła miesiąc temu, czuje się z tym okropnie to była moja najlepsza przyjaciółka, wsparcia od swojego chłopaka mam zero, jeszcze wypomial mi jaka to ja nie jestem że mam depresję i powinnam iść się leczyć ja tylko ją miałam bo on całe życie mnie zawodzi, całe życie sprawia mi ból, mówi żebym znalazła koleżanki nie pisze do koleżanek i dlatego mi smutno po śmierci mamy według niego w dodatku w
- Czesiu the best, to wina Miodulskiego że Legia taka słaba
- Robercik znów brameczka, kolejne mecze możecie obejrzeć w ViaPlay
- Real wygrywa z Barcą, były wolne bilety na mecz za które można było zapłacić Blikiem
- PE ES ŻE nah rehmis z Łolimpik
- Salah demoluje Manczester Sulszara
- Porozmawiajmy z Matty Piniondz, może odpowie nam czy jest prawdziwym Polakiem i ma kosz pod zlewem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kanalsportowy #kanalbekowy #mecz