Jaki battle.net i cały blizzard to #!$%@? żart. Dwa lata temu kupiłem D2 od nich za 100 Ziko. Dzisiaj próbuje pół dnia zalogować się na battle.net żeby kupić ressurected
a tu się okazuje że konto zostało usunięte z powodu długiej nieaktywności, WTF xD Co za cancer producent.#!$%@? dostaniecie a nie moje pieniądze.
@meffistofelo: ale to chyba tylko konto w grze usunęli, bo to normalna procedura. Grę cały czas masz na koncie bnet, albo ewentualnie masz klucz i załóż nowe konto i zarejestruj D2.
@meffistofelo: https://us.battle.net/support/en/article/34554 Pozostaje pytanie KIEDY zostało usunięte i przez kogo. Bo jest duża szansa, że ktoś ci się na konto wpierdzielił i po prostu pograł a potem usunął. Także poproś o logi aktywności i zapytaj o #!$%@? im chodzi.
@Kaczorra: niestety cieżko jest przypisac ten sam klucz do nowego konta - mimo usuniecia poprzedniego nadal wywala error ze klucz jest juz wykorzystany. Bez kontaktu z supportem sie nie obedzie
@meffistofelo: akurat w d2 tak to działało, że jak długo nie grałeś to usuwali. Tam jest #!$%@?, bo trzeba oddzielnie mieć konto bnet i konto do diablo. Czyli w diablo powinieneś moc założyć na starego bneta czy coś takiego
a tu się okazuje że konto zostało usunięte z powodu długiej nieaktywności, WTF xD
Co za cancer producent.#!$%@? dostaniecie a nie moje pieniądze.
Przestrzegam na przyszłość przed złodziejami
#diablo2resurrected #blizzard #diablo3 #worldofwarcraft
Pozostaje pytanie KIEDY zostało usunięte i przez kogo. Bo jest duża szansa, że ktoś ci się na konto wpierdzielił i po prostu pograł a potem usunął. Także poproś o logi aktywności i zapytaj o #!$%@? im chodzi.