Aktywne Wpisy
jacas +21
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
le1t00 +123
Mam wydrukowanych kilka breloków spotify, które kierują do Barki. Playlista to dokładnie 21 godzin i 37 różnych wersji ulubionej piosenki bestii. Edycja bazarowa.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Kod z breloka należy zeskanować w aplikacji Spotify.
W #rozdajo 3x breloczek w papieskich kolorach, z wysyłką pp na mój koszt. Może całe, może nie. Nie wiadomo.
Zasady:
Plus oraz ulubiony (może być tez najgorszy) mem z papierzem (opcjonalnie) w komentarzu.
Jedyne rzeczy niewydrukowane to będą elektronika, amortyzatory, silnik i paski "rozrządu", no i jakieś 300 śrubek ( ͡° ͜ʖ ͡°) a no i szyby z folii i opony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Będzie miał wnętrze, otwierane wszystko i w ogóle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mapache widziałem że cię wzięło na RC, no mnie też od jakiegoś czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #modelarstwo #rc #hobby #zainteresowania #druk3d
https://www.3dsets.com/product/model-7-buggy/
ale jest taki sklep w DE, sprzedają zestawy śrubek gotowe:
https://rc-schrauben.de/3D-Sets_3
Wychodzi trochę drożej ale kupujesz jedno i masz spokój, następnym razem bym tak zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i mają jak widać zestawy do tony innych modeli
I jaki super kolor, prosto z salonu, z połyskiem (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
Muszę pomyśleć jak tam wsadzić kierowcę, Yoshiego znaczy ᶘᵒᴥᵒᶅ
Czemu ten model ma takie niedoskonałości? Powierzchnia nie jest gładka i ma takie paski? To wina słabej drukarki/filamentu czy może słabych ustawień
Nie traktuj tego jak krytykę czy coś bo c---a
a moja drukarka jest znana z z-banding, czyli tych pasków, uwierz mi, mogło być o wieeele gorzej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co do z banding to nie zaluje ani zlotowki wydanej na pruse
a żeby było kompletnie gładkie no to żywica, ale to już wyższa szkoła, i mniejsze wydruki, zazwyczaj
Tobie też powodzenia, oby cię wciągnęło hobby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lewymaro: Wyzsza moze nie, ale upierdliwe jest obchodzenie sie z nieutwardzona zywica. Mam anycubic mono i wejscie w temat nie jest jakies specjalnie trudne. Troche filmow na YT o supportach, troche o sposobie drukowania i pozniejszym czyszczeniu i mozna drukowac ;)
Z tym że ja to ABS nie tykam bo komora i zapach (⇀‸↼‶)