Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +247
35 lat kapitalistycznej propagandy tak bardzo poryło mózgi pracowników, że chcą oni - z własnej woli - spędzać w pracy więcej czasu za to samo wynagrodzenie.
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
placebo_ +396
baza #bekazpalaczy #polska
Oprócz głównej atrakcji będzie funkcjonować konkurencja dodatkowa. Może to być losowanie zupełnie przypadkowego szita z całkowitej puli, lub z puli wybranej przez stackujących. Każdy stackujący, niezależnie od początkowej listy szitów, będzie mógł zaproponować wybrany przez siebie projekt. Jeśli stackujący będzie posiadał większy procent tokenów zestackowanych to również dostanie większe bonusz do szansy wylosowania swojego tokena. Czyli jeśli będzie losowanie spośród 200 szitów + 15 propozycji niezależnych, to wszystkich głosów będzie przykładowo 300. Jeśli jesteś największym walidatorem to dostajesz + 30 głosów, jeśli drugim to + 20 itd.
Posiadacze naszych tokenów będą mogli również wybierać czas siedzenia w szitach, mom,ent wejścia/wyjścia itd. - temat do rozwinięcia. Wszystko ma się odbywać w otoczce szitkojnowej, więc odpowiednia grafika, dźwięk “losu losu losu” przy losowaniu, jakieś memy w formie NFT, może dodatkowo loteria dla uczestników z nagrodami w postaci tokenów.
A propo podziału wpłat - na początku możesz zadeklarować jaki % wkładu trafi do głównej puli, a jaki do rundy bonusowej, czyli losowania szitów wybranych przez stackujących. Projekt może funkcjonować również jako launchpad dla nowych coinów, gdzie kasa będzie przychodiła z marketingu . Część prowizji może iść na redystrybucję. Dodatkowo można zatrudnić pajaców z YT którzy będą odwalali szopkę przy każdym losowaniu, ale to już jest taki cringe że nawet nie chce mi się pisać. Nasz zarobek to oczywiście prowazja od tranzakcji + kontrakty ze startupami. Nasz coin oczywiście musi być połączony z DEFI, generować NFT i posiadać jakiś mechanizm palenia. Tutaj nie mam pomysłu innego niż palenie części prowizji. Dodatkowo można dołączyć ewaluację projektów, recenzje itp. Niestety pewnie u nas w kartoflandii z powodów prawnych tego projektu nie będzie można odpalić ;( Proszę o komentarze :D
@WhiskeyIHaze bo prosił żeby zawołać.
#shitcoin
#kryptowaluty
@K1LoF_123: to mnie akurat najmniej obchodzi.
Ale jak ogarniesz kogoś technicznego to chętnie bym w to wszedł. Zaoszczędziło by mi to w #!$%@? czasu a frajda podobna.