@HrabiaZet: nie wiem. Nie znam jej. Ale mordo. Obczailem zajebisty sposób na impregnację drewna. Słuchaj! Najpierw odpalasz je palnikiem. Później czyscisz szczotka druciana. I następnie malujesz roztworem 50:50 olej lniany + nafta lub terpentyna. I drugi raz olej lniany. I mordo. Niezniszczalne drewno masz. Jakbyś potrzebował kiedyś jakiegoś patentu to uderzaj. Mam ich trochę. Moje auto to drut i patent. Jeździ zajebiście. Polecam.
nie wiem. Nie znam jej. Ale mordo. Obczailem zajebisty sposób na impregnację drewna. Słuchaj! Najpierw odpalasz je palnikiem. Później czyscisz szczotka druciana. I następnie malujesz roztworem 50:50 olej lniany + nafta lub terpentyna. I drugi raz olej lniany. I mordo. Niezniszczalne drewno masz. Jakbyś potrzebował kiedyś jakiegoś patentu to uderzaj. Mam ich trochę. Moje auto to drut i patent. Jeździ zajebiście. Polecam.
@kacor87: Kierwa może nie duży kaliber ale trafiłeś celnie
@cytmirka: No niezle, widze ze na tinderku wyszukujesz typow ktorzy maja w kolekcji czarna hoodie z Nike AIR, i w dodatku kosciste, dlugie paluchy to must have ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@HrabiaZet: mordeczko. To co ci powiedziałem to na jakieś konstrukcje narażone na deszcze i warunki atmosferyczne. Drzwi to inaczej trzeba. Ale terpentyna z olejem sprawiają że olej głębiej penetruje. Dopiero 2 warstwa zabezpiecza od zewnątrz i po ostatecznej polimeryzacji oleju powstaje piękna warstwa zabezpieczająca drewno. Miłego weekendu.
#zalesie #tinder #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
@cytmirka: toście się widzę nagadali, oboje nosy w telefonach xD Pocałował chociaż czy nieśmiały soyboy?
Komentarz usunięty przez autora
@kacor87: ona na bank nie wie nawet co to drewno...chyba, że chodziłoby o kołek osinowy...Tinderowy plastik.
Edit. Tak jestem już pijany
Edit2. Nie nie
@kacor87: Kierwa może nie duży kaliber ale trafiłeś celnie