@wonsz337: po śmierci natychmiastowe i normalne, otworzyłem i nie pachnie nawet marną rybą. Przemyłem i ten barwny osad zszedł. Wygląda tak dobrze że nie bałbym się normalnie tego zjeść ale na szczęście mam zdjęcie. Szkoda ryby i hajsu, zjem co innego. Dzięki. @Theo_Y: @mlody221: @korkodylek: @powaznyczlowiek:
ale fajen, tunczyk zamienia się w szlachetny szmaragd (zobacz zieloną poświatę)
@jmuhha: niby śmieszne ale dwa dni po terminie jednak ryba powinna wyglądać inaczej z tego co tu czytam. Gdzieś jej nie zmrozili po drodze jak trzeba, dlatego wolałem zapytać. Ja mam lodówkę tak ustawioną że dolne półki mrozi, to nie u mnie był problem.
Uczciwe pytanie. Tuńczyk dwa dni po terminie z Lidla ma takie barwy. Pełna dyskwalifikacja do obróbki termicznej czy zdrowy chłop to zje i zapomni?
Komentarz usunięty przez autora
ryb się gdzieś boję po terminie, normalnie te dwa dni to bym olał
@Jajkie: opinie podzielone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wonsz337: po śmierci natychmiastowe i normalne, otworzyłem i nie pachnie nawet marną rybą. Przemyłem i ten barwny osad zszedł. Wygląda tak dobrze że nie bałbym się normalnie tego zjeść ale na szczęście mam zdjęcie. Szkoda ryby i hajsu, zjem co innego. Dzięki.
@Theo_Y: @mlody221: @korkodylek: @powaznyczlowiek:
wiec zachowaj go
@jmuhha: niby śmieszne ale dwa dni po terminie jednak ryba powinna wyglądać inaczej z tego co tu czytam. Gdzieś jej nie zmrozili po drodze jak trzeba, dlatego wolałem zapytać. Ja mam lodówkę tak ustawioną że dolne półki mrozi, to nie u mnie był problem.