Wpis z mikrobloga

6 minut i 25 sekund. No marcinku, muszę cię pochwalić, to mi się podoba. DziśEJ zaoszczędziłeś nam wszystkim czasu na oglądanie swojego wysrywu, a i tak zmieściłeś swój stały content. Był potężny refluks, było macanko, było napychanie bebzuna fast foodem, reklama testschaba, dary losu od #rycerzekomody i udzielanie rad swoim kolegom. pulpeciku, następnym razem postaraj się zmieścić treść swojego wysrywu w pięć minut. Wszyscy na tym skorzystają. Z dystansem.
#mocnyvlog #kieleckiulaniec
  • 27
  • Odpowiedz
@Vadzior: to trochę jak trudne sprawy. Takie moje guilty pleasure - oglądam, bo jest tak złe, że aż śmieszne. Albo jak uniwersum szkolnej - możesz oglądać 30 minut psznego jedzenia majora albo gadania konona, ale kilka minut kompilacji najlepszych scen zapewni to samo. No i dziś okazało się, że 6 minut czy 16 - w przypadku bebzuna to jeden #!$%@? XD
  • Odpowiedz
@andrewitstyleeu: jeśli z czegoś nie możesz się utrzymać, to prawdopodobnie robisz to do dupy. Normalny człowiek w takich okolicznościach zwija #!$%@? i zajmuje się czymś innym albo idzie robić na etat.
  • Odpowiedz
@andrewitstyleeu: Jak nie umiesz to nie wyłączysz. Oglądam na sport TVP i na vod czasem stare odcinki Makłowicza. Ublock odpalony cały czas, nie pamietam kiedy jakaś strona mi pokazała reklamy albo wymagała wyłączenia.
  • Odpowiedz