Pytanie do posiadaczy #kartygraficzne GIGABYTE 3060 Ti EAGLE, jakie temperatury na niej macie podczas grania w bardziej wymagające tytuły? Mam ją od niedawna i nie wiem czy 80-85 stopni przy grze w Cyberpunka to dużo czy mało ( ͡°ʖ̯͡°) #pcmasterrace #komputery
@Nalcor Znasz jakiś godny polecenia poradnik do UV dla kompletnego laika? Nigdy tego nie robiłem i chciałbym krok po kroku mieć rozpisane, co, gdzie, jak i kiedy kliknąć
@boa_dupiciel: 1. ściągasz MSI afterburner 2. Klikasz w guzik Curve 3. Z shiftem zaznaczasz jeden kwadracik i przeciągasz cały wykres w c--j w dół 4. bierzesz jeden kwadracik np 900mV i przeciągasz do 1950MHz 5. Klikasz zapisz i cały wykres powinien się wyplaszczyć z
@testaccount9432: Ustawiłem coś takiego jak w linku i ustawiłem wszystko na ultra włącznie z RT, a DLSS na jakość obrazu i temperatura max 66 stopni. Tylko w momencie dodawania tego +1000MHz na pamięciach wywala mi gierkę xD https://imgur.com/a/2czgBFu
#pcmasterrace #komputery
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
1. ściągasz MSI afterburner
2. Klikasz w guzik Curve
3. Z shiftem zaznaczasz jeden kwadracik i przeciągasz cały wykres w c--j w dół
4. bierzesz jeden kwadracik np 900mV i przeciągasz do 1950MHz
5. Klikasz zapisz i cały wykres powinien się wyplaszczyć z
karta Ci w najgorszym wypadku sfreezuje. dopóki nie tykasz napięć w górę, będzie luz.