Ten #lublin to żenada. Chwalą się że cebularz to produkt regionalny, jakoś nigdzie nie jest reklamowany. To co sprzedają w lokalnych piekarniach woła o pomstę do nieba, sprawdziłem kilka i generalnie to suchy placek że zęby można stracić. A co najlepsze wiecie gdzie najlepsze cebularze robią i są świeże? W Auchan, markecie francuskim, a Lublin się chwali cebularzami no wstyd i potępienie. #lublin
@Noxgate: akurat jadłem dziś z Oskroby w innym miejscu niby prosto z pieca, tragedia. Zresztą oni to robią jak chleb w Lidlu odgrzewają gotowy produkt.
@dizel81: obczaj Orlikowskiego lub piekarnię Hunek. Ba, nawet cebulaki z Leclerca są smaczniutkie. Z Oskroby kojarzę, że zawsze to były cienkie i suche placki
Chwalą się że cebularz to produkt regionalny, jakoś nigdzie nie jest reklamowany.
To co sprzedają w lokalnych piekarniach woła o pomstę do nieba, sprawdziłem kilka i generalnie to suchy placek że zęby można stracić.
A co najlepsze wiecie gdzie najlepsze cebularze robią i są świeże?
W Auchan, markecie francuskim, a Lublin się chwali cebularzami no wstyd i potępienie.
#lublin
Zresztą oni to robią jak chleb w Lidlu odgrzewają gotowy produkt.