Aktywne Wpisy
stanislaw-kania +15
20 lat temu wyjechałem z Polski i powiem wam coś o Polakach. Nie narzekanie czy krytykowanie, po prostu obserwacja.
Co roku jeździmy z różową na camping. Najbardziej lubimy Bałkany. W tym roku zdecydowaliśmy się na Polskę.
Każdy rozbija się jak najdalej od siebie, krótkie "bry" w łazience i elo. Siedzimy we własnej bańce a ludzie obok to powietrze.
I
Co roku jeździmy z różową na camping. Najbardziej lubimy Bałkany. W tym roku zdecydowaliśmy się na Polskę.
Każdy rozbija się jak najdalej od siebie, krótkie "bry" w łazience i elo. Siedzimy we własnej bańce a ludzie obok to powietrze.
I
JessePinkman38 +40
Jest to fragment z koncertu o którym pisałem w tym wpisie.
Jakby ktoś miał ochotę posłuchać naszej płyty na streamingach -> https://ffm.to/allapolacca
Wołam zainteresowanych poprzednimi wpisami.
#gruparatowaniapoziomu #gitara #muzyka #muzykaklasyczna #kultura
Ale człowiek się zmienia, szczególnie gdy słyszy dobrze nagłośniony i nagrany koncert taki jak ten ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W warsztacie jestem typowym żywiołem ADHD - zrobić 10 rzeczy na raz, spieprzyć połowę z nich a prawdziwie skupić się na jednej.
Ale przychodzi czasem spokojniejszy dzień, najdzie mnie
A chcesz jeszcze kiedyś w tym duecie zagrać? Bo jeżeli tak, to jest to WASZ duet, nie twój ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A materiał zacny i fajne wykonanie, puszczę dziś na kolacji dla żony. Pozdrawiam.
@bkwas: dzięki! ʕ•ᴥ•ʔ
@Brak_wolnych_loginow: ( ͡° ͜ʖ ͡°) jest nasz, ale pisząc z perspektywy pierwszej osoby, piszę o moim zespole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do właściwego nagrania - dzięki za dobrze spędzone 4 minuty. Doceniam waszą pracę.