Aktywne Wpisy

zenek-stefan1 +85
Na Wołyniu i Galicji Wsch. Ukraińcy porąbali siekierami 200tys Polaków.
Wykopki:
To już było dawno
A kogo to obchodzi
To przrez Piłsudskiego
Ruski odcina głowę Ukraińcowi.
Też Wykopki:
O Boże jak tak można!
Coż za bestialstwo!
Zbrodnia wojenna!
Wykopki, nawet mi was nie żal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina
Wykopki:
To już było dawno
A kogo to obchodzi
To przrez Piłsudskiego
Ruski odcina głowę Ukraińcowi.
Też Wykopki:
O Boże jak tak można!
Coż za bestialstwo!
Zbrodnia wojenna!
Wykopki, nawet mi was nie żal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina

Lucky_Freak +274
Szukam nowego lapka, a dla zasięgu robię #rozdajo książek widocznych na zdjęciu.
Więc tak, co do laptopa:
-budzet 5-6k zl
-do wypoka/filmow/yt, moze od swieta gierki typu cs/lol
-glownie zalezy mi na trwalosci, mam kompa od 20 lat i to będzie dopiero moj trzeci komputer w zyciu. Nie oczekuje, ze kolejny musi przetrwac znowu 10 lat, ale zakladam, ze te 6-8 powinien mi sluzyc, wiec fajnie by bylo, zeby za te 6-8
Więc tak, co do laptopa:
-budzet 5-6k zl
-do wypoka/filmow/yt, moze od swieta gierki typu cs/lol
-glownie zalezy mi na trwalosci, mam kompa od 20 lat i to będzie dopiero moj trzeci komputer w zyciu. Nie oczekuje, ze kolejny musi przetrwac znowu 10 lat, ale zakladam, ze te 6-8 powinien mi sluzyc, wiec fajnie by bylo, zeby za te 6-8

W imię Szatana, Władcy ziemi, Króla świata, nakazuję siłom Ciemności obdarzyć mnie swoją Piekielną mocą!
Otwórzcie szeroko bramy Piekła iwyjdźcie zotchłani, aby przywitać mnie jako swego brata (siostrę) iprzyjaciela!
Obdarzcie mnie zaspokojeniem, októrym mówię! Przyjąłem wasze imię jako część samego siebie! Żyję jak zwierzę na polu radujące się swoim cielesnym życiem! Obdarzam łaską sprawiedliwych i przeklinam zepsutych!
Na wszystkich Bogów Piekła - rozkazuję, aby stały się rzeczy, októrych mówię! Wyjdźcie i odpowiedzcie na wezwania poprzez spełnienie moich życzeń!
O, USŁYSZ IMIONA
Olejnik, Malczyński, Wardęga, Popo, Mańkowski. Mikser
#famemma
Komentarz usunięty przez autora