Aktywne Wpisy
frugASS +34
co tu sie staneło
ChlopoRobotnik2137 +173
Nie wiem jak wy, ale ja szykuje się do spania. Dziś spanie będzie pod chmurką , ale z takimi widokami (。◕‿‿◕。)
Jeszcze tylko zjem sobie trochę jagód bo akurat rosną pod nosem
#zlomkiemprzezswiat
Jeszcze tylko zjem sobie trochę jagód bo akurat rosną pod nosem
#zlomkiemprzezswiat
#4konserwy #neuropa #heheszki #bekazlewactwa #polityka #bekazpodludzi #lewackalogika
@Sok_Mandarynkowy: Bo takie są fakty
Wilczek, ty coś wiesz w ogóle?
@zjadlbym_kebaba: dobra ale nie bajtuj na wieczór.
Kuroń to był skrajny komuch, fla niego.PRL byl za malo komunistyczny
Rozumiem, że jako nastoletni fan konfedeszurii możesz tego zwyczajnie nie pamiętać, ale to za Kwaśniewskiego wchodziliśmy do NATO i UE, do tego drugiego wprowadził nas zresztą rząd Millera (SLD-UP). Trudno o bardziej dobitny przykład działania przeciwko Rosji.
@
@Sok_Mandarynkowy: Oba te wysrywy mają dosłownie gówno do tego, co napisał ci kolega wcześniej XD
@Sok_Mandarynkowy: Tylko 5?
1) Budowanie antyunijnych nastrojów (Andrzej "UE to wyimaginowana wspólnota, z której nic dla nas nie wynika" Du%a + pisowskie wiadomości
@instalacja: Wymień proszę. Ja wiem, że @Sok_Mandarynkowy to skrajny, prawicowy beton, ale nie uciekaj od dyskusji.
@instalacja: Ech, po co ta agresja. Jak pisałem komentarz, jeszcze nic od Ciebie nie było...
4 z 5 to.twoja własna interpretacja.
@Sok_Mandarynkowy: i ch*j, kolejny raz przekonałem się jak bardzo warto dyskutować z prawackimi ignorantami XD
Konfedeszury nie są przeciw UE, to tylko mój odbiór, "nie dla UE" i antyunijne wysrywy Jonasza Koran-Mekki podobnie, przywidziało mi się XD
Śledztwa dziennikarskie i raporty unijnych agend nt. ruskiej aktywności w Europie i propagandy? "Mati, tylko chłopski rozum, włonczaj memcena i brałna, łoooo, ale im powiedział, homosie, Szwecja upada, lewaka boli dupa, hehe" ( ͡
@Sok_Mandarynkowy: Każdy myślący człowiek wymieni 5 takich działań bez większego problemu.
Punkt 5. Przecież radykalizacją zajmują się głównie opozycyjne media xD Między innymi GW i okopress.
Punkt 3 to nie brednie tylko fakt
Punkt 2 - kolokwializm, wielki skrót myślowy. Integracją nazywasz kolonizacje polski? Co do Czech to ciężko ocenić kto tam ma rację, jak dla mnie to dyskryminacja naszego kraju. Rozwalmy przemysł xD po co nam, sąsiady majo