Wpis z mikrobloga

Polska Lewica, która 44 lata rządów była prostytutką ZSRR zarzuca Prawicy prorosyjskość XD Takie absurdy są możliwe tylko u nas w kraju.

Rozumiem, że jako nastoletni fan konfedeszurii możesz tego zwyczajnie nie pamiętać, ale to za Kwaśniewskiego wchodziliśmy do NATO i UE, do tego drugiego wprowadził nas zresztą rząd Millera (SLD-UP). Trudno o bardziej dobitny przykład działania przeciwko Rosji.

Sporo partyjnych PZPRowców dalej przecież działa aktywnie w polityce.

@
  • Odpowiedz
Przyjmuję do wiadomości, że reszta tekstu nie budzi twoich podejrzeń i przyjąłeś do wiadomości, że nie ma w tym żadnego absurdu, że pisowcy nazywani są onucami przez ludzi lewicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jakie to dzizlania? Wymień 5

@Sok_Mandarynkowy: Tylko 5?
1) Budowanie antyunijnych nastrojów (Andrzej "UE to wyimaginowana wspólnota, z której nic dla nas nie wynika" Du%a + pisowskie wiadomości
  • Odpowiedz
@zoru: Nie obrażaj mnie. Kreujesz siś stereotypem wykreowanym przez neuropę wobec mnie. Nie jestem betonowy. Śledź moje wpisy. Jestem często krytyczny wobec prawicy także, choć tak, jestem prawicowy
  • Odpowiedz
4 z 5 to.twoja własna interpretacja.

@Sok_Mandarynkowy: i ch*j, kolejny raz przekonałem się jak bardzo warto dyskutować z prawackimi ignorantami XD

Konfedeszury nie są przeciw UE, to tylko mój odbiór, "nie dla UE" i antyunijne wysrywy Jonasza Koran-Mekki podobnie, przywidziało mi się XD
Śledztwa dziennikarskie i raporty unijnych agend nt. ruskiej aktywności w Europie i propagandy? "Mati, tylko chłopski rozum, włonczaj memcena i brałna, łoooo, ale im powiedział, homosie, Szwecja upada, lewaka boli dupa, hehe" ( ͡
  • Odpowiedz
Nie wymieni, bo nie jest w stanie.

@Sok_Mandarynkowy: Każdy myślący człowiek wymieni 5 takich działań bez większego problemu.

@zoru: Nie obrażaj mnie. Kreujesz siś stereotypem wykreowanym przez neuropę wobec mnie. Nie jestem betonowy. Śledź moje wpisy. Jestem często krytyczny wobec prawicy także, choć
  • Odpowiedz
@instalacja: 5 wielkich chochołów nie punktów, własna opinia tylko może oprócz Andzejka Dudy, PiS jest wielkim przeciwnikiem Rosji to po pierwsze. Nawet nie wiesz jak oni szczują na nich, PiS nas wepchnie do wojny z nimi, a wy rusofoby się będziecie cieszyć, że giną ludzie.
Punkt 5. Przecież radykalizacją zajmują się głównie opozycyjne media xD Między innymi GW i okopress.
Punkt 3 to nie brednie tylko fakt
Punkt 2 - kolokwializm, wielki skrót myślowy. Integracją nazywasz kolonizacje polski? Co do Czech to ciężko ocenić kto tam ma rację, jak dla mnie to dyskryminacja naszego kraju. Rozwalmy przemysł xD po co nam, sąsiady majo

*maczanie paluchów przez Kreml w wyborach w USA i szaleństwo zwolenników Trumpa, "STOP THE COUNT", coś
  • Odpowiedz