Wpis z mikrobloga

Wychodzi na to, że AW7 ma być w sprzedaży w połowie października. Ktoś się przymierza? Jakieś wskazówki od posiadaczy AW6 (bądź wcześniejszych) co do pasków, których unikać, ew. które polecacie?
#apple #applewatch
  • 8
@jedermann: Ja pewnie się skuszę, ale to jeszcze zobaczymy jak z cenami wyjdzie i dostępnością. Jak ma byc jak z iphone'ami to trzeba będzie albo liczyć, że strony apple nie wywali na preorderze albo poczekać na większą dostępność
@jedermann: mi się podobają materiałowe sportowe opaski, nie czuć ich na ręce za bardzo i możesz idealnie dopasować rozmiar, ale mogą łapać brud i trzeba przemyć. Natomiast ta silikonowa latem to dramat, ale za to pod wodę na 15 sekund i masz czystą i gotową do założenia.

Tldr: polecam materiałową sportową
@Nie_znany: dzięki - materiałowe też mi się najbardziej podobają, ale martwi mnie rzep - z reguły jak gdzieś widzę rzep, to omijam szerokim łukiem ;) Nie lubię jak z czasem coś się naturalnie psuje, a taka jest natura zapięć na rzep ;)
@jedermann: Materiałowy na rzep akurat mam z AliExpress i o dziwo nie zmienił swoich właściwości w ogóle. A korzystam ponad rok, zegarek na ręku nie licząc czasu ładowania mam przez cała dobę, pływam z nim i biorę prysznic.

Ale i tak najlepiej kupić odrazu kilka sztuk w różnych kolorach.
@alWdIjJpz18nHw: o kurde, z Ali to ja nieobeznany jestem... widzę, że jakbym teraz pasek zamówił, to i tak wcześniej od mnie AW7 przyjdzie, który jeszcze premiery nie miał ( ͡º ͜ʖ͡º) chyba nie mam cierpliwości do takich rzeczy
@jedermann: ja korzystałem przez miesiąc z oryginalnego paska w wersji nike, a potem odebrałem wyczekiwaną paczkę z Ali… Teraz ciągle korzystam z jednego paska na rzep, a dałem za niego 5 albo niecałe 10 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie podobają mi się oryginalne kolory pasków, a na Ali jest ogromny wybór.

Możesz też zapłacić 10x tyle, co kosztuje na Ali i kupić na Allegro ;) O