Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +35
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już

Aokx +106

#neuropa #4konserwy #konfederacja #bekazkonfederacji #polityka
źródło: comment_163308849105f9GoevvOXhaC7WPXyecO.jpg
PobierzPierwsze, konfederacja to jest zbiór niezależnie myślących posłów którzy mimo że nie popierają demokracji są bardziej demokratyczni niż wszystkie lewaki razem wzięte (które i tak nie są demokratyczne bo Stalin i Hitler)
Drugie Winnicki to narodowiec, a Dziambor to wolnościowiec.
Trzecie jesteś lewakiem
Czwarte o tym, że to wrzuciła ta sama osoba mądrzej nie wspominać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A poza tym Konfederacja jest jak matka. Może w pewnym momencie robić bardzo złe rzeczy które mogą ci się nie podobać, ale to jest nadal twoja matka i musisz ją szanować lewaku.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
* no chyba, że chodzi o kogoś z kim się nie zgadzamy, to wtedy można robić piosenki o tym jak się go będzie wieszało
źródło: comment_1633100889OQe9WbSo1ycXwGKOF2cOGK.jpg
Pobierzźródło: comment_1633110277RrQalTjXIBcsvbHelg4oAg.jpg
Pobierz@El3xetor: I tego się w #neuropa niezmiennie trzymajcie!
ZPB+