Aktywne Wpisy
dondon +121
Marciniak #!$%@?ł po całości. Spalony był wątpliwy, nie powinien przerwać tylko dać dograć i ewentualnie sprawdzić.
#mecz
#mecz
McBreed +28
zajebisty początek przygody z legią cudzoziemska, #!$%@? mnie z lotniska, bo zamykają o 23.
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Teraz siedzę na ławce, przykryty pod jedną kurtka z wloskim milfem (dżentelmen), a dookoła jakieś arabskie dziewczęta, jakiś rusek i hindus XDD
bus do Paryża o 8 rano, zapowiada się ciekawie
#czujedobrzeczlowiek #nocnazmiana
Dlatego piszę do niego
Słuchaj. Musisz być twardy. Nie możesz sobie pozwolić na lęk i chwilę zawahania. To dziecko jest dzieckiem a że zaraz poderżnie tobie gardło nic nie zmienia. W końcu jesteś lewakiem i walczyłeś o przyjęcie imigrantów do Polski. To tylko jednostkowy przypadek. To, że akurat trafiło na Ciebie to zupełny przypadek. Bądź twardy. W końcu co znaczy twoje życie wobec ideologii i konieczności przyjęcia imigrantów. Bądź twardy.
#neuropa #4konserwy #bekazlewakow #uchodzcy #polityka #imigranci #polska #bialorus
@bijotai: wołajo
1. Nie byłem Assadowcem.
2. Nie lubię islamistów
3. Zbyt dobrze znam ludzi z Bliskiego Wschodu i Afganistanu aby mieć świadomość, że przyjmowanie ich to błąd
4. Nie lubię taniej propagandy opartej na pokazywaniu biednych dzieci.
5. @robert5502 uprawia prymitywną propagandę podobnie jak @Andreth
6. Poza histerycznymi wpisami nic więcej nie robią a przedstawiciele polskiej mniejszości na Białorusi siedzą w więzieniach. Niestety to nie imigranci więc część #neuropa ma ich gdzieś.
1. Nie kasuję twojej prymitywnej propagandy
2. Nie wrzucam nikogo na #czarnolisto
3. Te dwa punkty pokazują dobitnie kim jesteś i co reprezentujesz
@bijotai: widzę, zawołałem na wypadek jak by cię zablokował. a po za tym uj ci w dupaka frajegongo XD
Ps szybciutko pokaż przelew na jakąkolwiek organizację zajmującą się imigrantami
Tylko tyle!
Popłacz się i popisz jaka to Straż Graniczna bezwzględna.
To ile wpłaciłaś na jakąkolwiek organizację zajmującą się imigrantami?