Aktywne Wpisy
Czemu ludzie uważają, że mając 30 lat powinno ich wszystko boleć, nie mieć siły i w ogóle, że są starzy? Przecież większość ludzi mając 30 lat dopiero życie zaczyna można powiedzieć bo są po studiach i zazwyczaj w tym wieku dopiero ma się jakieś normalne życie zawodowe.
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Też uważacie że hiszpański brzmi zajebiscie? Jak spotkam gdzieś jakąś Latynoskę i tą zacznie nawijać po hiszpańsku to mi od razu miękną nogi i aż czuję jak mój rozwijany latami sigma grindset opuszcza moje ciało. Taka typiara mogła by sobie owinąć mnie wokół palca a ja bym się pewnie zachowywał jak simp bez godności.
Zauważyliście że wszystko co zwiazane z tagiem #patostreamy upada lub ktoś się kompromituje i upada psychicznie a nawet fizycznie? Cała ekipa znajomych tucznika, depresja rafona, #ozdoba zwariował, Kasjusz się kończy i też swiruje.. to jakaś klatwa po Ouija i zlamanej Tibi rzuconej przez Tucznika przez to że go wykorzystali? To ja jestem #!$%@? czy to tylko zbieg okoliczności? #danielmagical
Komentarz usunięty przez autora
Zdjęcie ci obróciło, chyba od wibracji źle kliknąłeś
Ludzie umysłowo opóźnieni, bliżej im do małpy niż do normalnego człowieka. Taka małpa, fabrycznie już upośledzona, podlewania alkoholem i pewnie tanim kryształem po czasie się kończy. Nie są to wybitne jednostki. Kwestia czasu była ich porażka. Patostreaming tylko katalizuje zużycie śmiecia.
Grubas swego czasu zarabiał potężny pitos. Gdyby wtedy miał chociaż dwa działające zwoje w mózgu to byłby ustawiony na długi czas. Ale zarobiony hajs wydał na głupoty.
#danielmagical
Mając tego świadomość oczywiście.