Aktywne Wpisy

EarpMIToR +40
myślę ze integracja Francuzów z nowymi mieszkańcami przebiega bardzo dobrze xDDDDD
#francja #europa #geopolityka #imigranci #ciekawostki #wydarzenia
#francja #europa #geopolityka #imigranci #ciekawostki #wydarzenia

#zwiazki
Co można kupić rózowej na 10 lecie ślubu?
Jak się za to zabrać?
Rocznica już za miesiac a ja nie mam pomysłu. Przecież termomixa jej nie kupię bo się wkurzy.
Najgorzej że wyjazd weekendowy nie bardzo wchodzi w grę bo moja matka ubzdurala sobie zrobić wtedy swoje urodziny, też okrągłe i zaprasza calą bliższa i dalszą rodzinę .
Chyba że wziąłbym na ten dzień urlop - przypadnie w srodku tygodnia
Co można kupić rózowej na 10 lecie ślubu?
Jak się za to zabrać?
Rocznica już za miesiac a ja nie mam pomysłu. Przecież termomixa jej nie kupię bo się wkurzy.
Najgorzej że wyjazd weekendowy nie bardzo wchodzi w grę bo moja matka ubzdurala sobie zrobić wtedy swoje urodziny, też okrągłe i zaprasza calą bliższa i dalszą rodzinę .
Chyba że wziąłbym na ten dzień urlop - przypadnie w srodku tygodnia
Ostatnio było znalezisko na głównej opisujące różne rodzaje złącz i właśnie ostatnio z tym mam problem. Nie mogę znaleźć dokładnego schematu podłączenia dla trzydziestoletniego czujnika przepływu TCW 002 Pfeiffer Balzers. Był wykorzystywany przy pompie turbo TPU 170. Wie ktoś może jaki jest schemat podłączenia? Ewentualnie jakimś cudem ktoś ma ten czujnik i chciałby się go pozbyć?
https://www.ajvs.com/new/technical_library_download.php?filename=Pfeiffer_TCW003_TCW_003_Water_flow_monitor_20160309_15025209.pdf&fileid=1632