Aktywne Wpisy
PIAN--A_A--KTYWNA +145
Ciągle tylko kary, nakazy zakazy. Nie sprzedaż mieszkania, nie wjedziesz samochodem do miasta, zakaz użycia kamery, telefonu, zakaz płacenia gotówką, zakaz latania samolotami, miasta 15minutowe, nakaz jedzenia robaków, kara za brak szczepienia. Co się dzieje??? Zakaz życia dla normalnych ludzi???????
#pytaniedoeksperta #pytanie
#pytaniedoeksperta #pytanie
WarmWeather +329
Kocham ludzi w mojej #pracbaza. Typy jednego dnia se piją razem wódkę, spędzają weekendy razem, jakieś wyjazdy itp, a potem jeden drugiego #!$%@? u kierasa. Pięknie się to ogląda z boku.
XD
XD
Czytałem na jakimś forum, że telefon nie skrzypi, ale jednak, choć wydawało mi się, że jak odebrałem telefon to nie było tego problemu. Szpar i luzów też brak.
Ekran ładnie odwzorowuje kolory, jest jasny i duży, co dla niektórych może być minusem, mi to jednak odpowiada.
Dotyk działa perfekcyjnie. Bateria trzyma 2-3 dni w zależności od użytkowania.
Od razu wgrałem MIUI, system od początku mi się podobał, jest parę błędów ale wszystko jest poprawiane. Aparat robi ładne zdjęcia, nie narzekam.
W pudełku znalazłem słuchawki (byle co), ładowarka z przejściówką EU i kabel USB. Jako dodatki pokrowiec i folia na ekran.
Zdjęcie niżej robione aparatem ZTE, więcej dawać nie będę, bo w internecie jest od groma tego.
#telefony #zte #ztev987