Aktywne Wpisy
xena_x +4
Oglądałam kanał kobiety ok. 35 lat, ma doktorat, byla dyrektorką w korporacji, prowadzi kanał na yt o tym że rzuciła korporację i nie pracuje, nie musi bo zarobiła tyle że ma wszystko, a gdyby chciała wrócić to przyjęliby ją z pocałowaniem ręki. Jest bogata, zadbana, z charakteru nie jest stereotypową korpo bitch, wydaje mi się że ma dystans do siebie, potrafi się z siebie śmiać, mówi bardziej z sensem niż te 20-letnie
Kogo wolałbyś?
- Bogata dyrektorka w korporacji, 35 lat 46.4% (214)
- Julia, studentka turystyki i rekreacji, 20 lat 53.6% (247)
toitakniemaznaczenia +209
mam dziś urodziny
#frenpill
#frenpill
To, że politycy żrą się w mediach, a irl często razem gadają to jakaś nowość? Nawet chyba Mazurek o tym mówił w Hejt Parku. Zresztą całe mnóstwo było takich przykładów na przestrzeni lat, nic nowego.
To, że Mazurek zaprasza ludzi z różnych partii na urodziny świadczy o tym, że jest stronniczy? Imo można kogoś zapraszać do audycji i #!$%@?ć po nim, a potem zaprosić na urodziny, nie widzę żadnej sprzeczności. Rozumiem jakby był na to jakiś przykład, że polityk X była na urodzinach, a potem Mazurek go lekko traktował w radio, ale chyba takich przykładów nie ma (nie oglądam Mazurka, więc może coś jest, ale nie słyszałem).
To wina Mazurka, że politycy przyszli, a mieli być w sejmie? Moim zdaniem to wina polityków, bo to ich obowiązek. Jak zaproszę kumpla na imprezę, on przyjdzie, a miał iść do pracy, to moja wina? Można mówić, że to dziennikarz polityczny, ale jestem prawie pewien, że ma #!$%@? na to co się dzieje w sejmie i czy coś tam jest czy nie, to odpowiedzialnością polityka jest się wywiązać z obowiązków, a nie Mazurka.
I nie żebym go jakoś bronił, po prostu te zarzuty wydają mi się absurdalne, a z komentarzy na Kanale Sportowym wnioskuje, że główny ból dupska jest o to, że nie było tam nikogo z Konfederacji, a co za tym idzie mityczne elity "okrągłego stołu" i jakiś teatr dla gojów. Tak mi się przynajmniej wydaje.
#polityka
@zapomnialemhaslo bo to #!$%@? ludzi, którzy go nawet nie słuchają, dużo jest polityków, z którymi sobie Mazurek gada jak z kumplami, bo taka jest formuła tego programu, rozumiem jakby on udawał profesjonalego poważnego dziennikarza, a tak nie jest, z resztą kiedyś też się wykop zesrał po rozmowie z Szumowskim, że to taka menda, a z Mazurkiem się koleguje