Wpis z mikrobloga

Brawo moderacja za usuniecie mojego komentarza! Wiem ze wy musicie bronic cuckow z konfederacji bo jeszcze ponad polowe uzytkownikow by wam ubylo i nie mialby kto klikac w reklamy xD
  • Odpowiedz
Dozgonna beka z przegrywów, popierających typa

@KontrproduktywnyAnalityk: ale wiesz, że poparcie nie oznacza, że się zgadzasz w 100% ze wszystkimi jego poglądami? Nie ma kandydatów idealnych.

Ja np. jestem gospodarczo całkowicie prawicowy, wolnorynkowy i antysocjalny, a obyczajowo uważam np. że geje powinni móc brać śluby. To nie zmienia faktu, że wolałbym zagłosować na konfę niż lewicę, bo nie jestem ani gejem ani kobietą, więc sprawy aborcji i gejów mi po
  • Odpowiedz
Za kazdym #!$%@? z glosowania na hehe "mniejsze zlo" xD Wlasnie dlatego zyjemy w chorym matriarchalnym spoleczenstwie, a gdyby konfederacja doszla do wladzy to byloby jeszcze gorzej.

@typical_pussy: zawsze możesz obalić ustrój jeśli czujesz się na siłach. Przecież nie będę dostosowywał swoich poglądów do danej partii politycznej. To ona ma się zazębiać z moimi poglądami.

W demokracji lepiej nie będzie, to jest debilny ustrój z samego założenia i zawsze nieroby
  • Odpowiedz
@KontrproduktywnyAnalityk: Ci prawaccy i ultra katoliccy politycy są tak bardzo dnem moralnym że rzygać się chce. Korwin, Kurski, Kaczyńska, Sosnierz, Cejrowski, Szeliga. Ci najwięcej #!$%@?ą o rodzinie a sami są rozwodnikami albo posmarowali biskupowi że jednak nie są małżeństwem.
  • Odpowiedz
W demokracji lepiej nie będzie, to jest debilny ustrój z samego założenia i zawsze nieroby i hieny wywalczą sobie jakieś ochłapy sprzedając przy tym połowę Narodu. Każdy powinien móc decydować, czy chce być traktowany przez Państwo jak małe dziecko, czy bardziej ryzykować i brać los w swoje ręce. I wiesz co? Okazałoby się, że ci którzy nie płacą na NFZ, danin socjalnych itd., czyli korzystają z państwa w minimalny sposób i jednocześnie
  • Odpowiedz
@falden: kraje, o których mówisz miały zupełnie inne warunki wejściowe w obecną politykę i zupełnie inaczej się rozwijały przed wejściem w nią niż Polska. To, że obecnie lewicują nie oznacza że na tym zyskują, bo rozdawnictwo nigdy nie przynosi bogactwa, bo przecież pozwala na warunki rozpłodowe większej ilości ludzi, którzy są po prostu biedni i wygenerują w następnym pokoleniu kolejnych takich samych jak oni. Poza tym dajmy na to Niemcy
  • Odpowiedz