Wpis z mikrobloga

@mariokario124: co do tego, to lekko w jej obronie, jadłem w atelier amaro też ma gwiazdke wszyscy zachwalali, totalnie szczerze, to jedzenie nie było ani troche warte tej ceny. Było dobre, i to wszystko. Więc jak się patrzy przez pryzmat tego, że płacisz ża 1cm2 ddania 100złotych które zjadasz jedną łyżką, a jest ono po prostu średnie/dobre to nie jest to dla ciebie w porządku. i pewnie tym jej postawa też
  • 21
@alfa-fetoproteina Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie