Aktywne Wpisy
Dawul +20
W sumie zastanawiam się, skad nieustajaca moda wsrod mlodziezy na smieszkowanie z Jana Pawła II. Przeciez to najbardziej przeruchany zart ostatniego 10-lecia. Naprawde rozumiem, ze 10 lat temu, ludzie musieli jakos odreagowac torpedowanie Janem Pawłem II w szkole plus osoby, ktore sie trollowalo byly bardzo żyznym gruntem na takie akcje ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale teraz wlasciwie smianie sie z papieza to mainstream. Nawet jakies firmy to wciskaja
KrulCzainataln +56
#misjafajkiandstreamon
już do nich jade..
a to #!$%@? 2 paczki a i tak mało
#danielmagical #mariuszkws
już do nich jade..
a to #!$%@? 2 paczki a i tak mało
#danielmagical #mariuszkws
To, że wstawisz lenny'ego i odwrócisz kota ogonem tak jak w poprzednich wpisach magicznie cię nie wytłumaczy, sorry
@Sinti: Masz zamiar mu odpowiedzieć o tym jak działa mózg na tych prymitywnych skojarzeniach? Sam jestem ciekawy.
Połączyłeś juz masturbację z kazirodztwem, pedofilią i torturami. Co jeszcze dorzucisz? Bo widzę, że dopiero początek.
Po co nas do
Komentarz usunięty przez autora
Kim jesteś? Jakoś niespecjalnie mnie to obchodzi.
Jakie wrażenie sprawiasz? Bajkopisarza z przerośniętym ego.
Tobie się wydaje, że jesteś wirtuozem i ekwilibrystą retoryki, a prawda jest taka, że po prostu dostarczyłeś wszystkim tutaj niebywałej rozrywki. W imieniu tutaj zgromadzonych bardzo chciałbym ci podziękować za te piękne chwile.
Btw. jak już znajdziesz te książki to podrzuć je nam bo naprawdę będą nieocenioną wiedzą i pomogą wspiąć się nam na ten „właściwy” poziom.
Wreszcie będziemy mogli podjąć
@Sinti: przecież przed chwilą napisałeś, po co mam się powtarzać, marnować klawisze w klawiaturze jak na koniec polecisz do moderatora, bo cię zabolało jak napisałem wprost kim jesteś zamiast w twoim stylu próbować to owinąć w bawełnę?
Boli cię, że walimy ad personam? A kto zaczął wpis od traktujących z góry:
@Sinti: Ty nie możesz pisać na serio. Tak się nie da XD
Powiem ci, że ostro grasz. Na początku tego wpisu upolowałem dwóch mocnych zawodników do galerii ludzi pozytywnie zakręconych, ale muszę przyznać, że tak łatwo się nie poddajesz i jednak kusi cię to pierwsze miejsce na pudle.
Tak trzymaj i nie zwalniaj
@Sinti nie rób sobie przykrości i nie pisz już do nas bo to byłoby pastwienie się nad tobą.
teraz już wszystko będzie tl;dr, szkoda, nawet się dobrze bawiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Luigi93 robisz czasem pamięciówkę z momentu poczęcia?
Komentarz usunięty przez moderatora