Wpis z mikrobloga

Serio oprócz iPhonów nie już małych telefonów na rynku? Szukam czegoś do 2500 zł max 6.2" z dual SIM i wychodzi że mogę se kupić iPhona 11 xD
P30 robiłem ale już nie warto go brać bo w sumie ten telefon jest już porzucony przez producenta.

Jest coś jeszcze? najlepiej rozmiar zbliżony do s10e.

#telefony #smartfony #cegly #elektronika #kakutery
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i właśnie ma 1 SIM. Esim chyba tylko w Orange działa.

@open_or_die: w iPhone 11 też tak jest - sim + eSim. Mam go prawie 9 miesięcy i mimo w miarę kompaktowych wymiarów jest ciężki, ma grube ramki i dość średni wyświetlacz (w porównaniu do takiego Galaxy A52s). Z plusów iPhone spoko zdjęcia, głośniki stereo przydają się do kanapowego przeglądania judupa i bateria, która u mnie spokojnie wytrzymuje od 6
  • Odpowiedz
  • 1
@Zrzyck 1.9k za 730g, jeden aparat i bateryjkę z zegarka.

Do tego czysty android który sprawia ze nie chce się używać telefonu. Miałem już pixela i miałem telefon z adroid one - nigdy więcej.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@open_or_die: nakładka jest prawie czysta względem poprzednich modeli a zresztą i tak dziwne to porównywać do zupełnie innego systemu na iphonie

w dodatku jest chyba lepszym telefonem w każdym aspekcie ale fakt, będzie bardziej spadał z ceny ale o tym nic nie wspominałeś

znalazłem ci telefon do wymagań jakie wymieniłeś we wpisie i nie sądzę żebyś coś jeszcze znalazł, chyba że gorszego/starszego
  • Odpowiedz
  • 0
@to_jest_chyba_kurcze_zart tego zenfona od razu odrzuciłem i nie brałem go nawet pod uwagę.

W sklepie gość mi proponował 5 innych lepszych telefonów, a najbardziej oppo 1000 zł drożej i Samsungi 1500 zł drożej (jak dowiedział się że kupuje za gotówkę) i zadałem mu to samo pytanie - jak ja mam potem sprzedać to oppo czy inne realme. Po roku czy 2 są to elektro śmiecie do wyrzucenia albo do sprzedania za
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@open_or_die: ja tam nie wymieniam co chwilę sprzętów elektronicznych, właściwie to je używam aż mi się nie zepsują i nie dają się naprawić tylko pójdą ekologicznie na rozbiórkę lub utylizacji, jakbym miał mieć z tyłu głowy że muszę chuchać i dmuchać na smartfona bo za rok chce mieć coś innego to bym chyba oszalał xD
Na dodatek to ogranicza kupno innych telefonów poza dwoma, trzema firmami.
  • Odpowiedz
  • 0
@to_jest_chyba_kurcze_zart od czasów xperii Z1 nie trafiłem na dobry telefon. No może ten p30 mi pasował bo miałem go 2 lata. W między czasie kupiłem xiaomi mi 10t i Galaxy S10. Z S10 wytrzymałem 3 miesiące xD nie wiem jak mogli to padło za tyle pieniędzy sprzedawać.
  • Odpowiedz