Aktywne Wpisy
Antybuka +33
Żyłem w 5 miastach w Polsce i tylko w Warszawie jest tak dużo ludzi odklejonych od rzeczywistości xD
Piszcie swoje historie xD
1.
Piszcie swoje historie xD
1.
dzimmerman +65
Może mi ktoś wyjaśnić jak ta zmiana którą wypuściło CrowdStrike przeszło testy skoro skuteczność udupiania maszyn jest praktycznie 100 procent?
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#konsole #gry #xbox #playstation #pytanie
Ja osobiście kupiłem xboxa bo się skusiłem na tego gamepasa i po miesiacu nie mam w co grać bo nic tam dla mnie ciekawego nie ma, raczej jeśli masz możliwość to ja osobiście polecałbym PS,
Komentarz usunięty przez autora
jak zależy ci na exach to ps5
@DeXteR25: bo to obiektywnie korzystniejszy zakup
@ye88
Obiektywnie to jest korzystniejszy finansowo, pod innymi względami to już co najwyżej subiektywnie.
@cherrz: z tym padem to smiechlem, zabytek na baterie z epoki ps3/xbox 360
- większość gier jakie wyjdą będą dostępne i tak na obie konsole, więc gry nie decydowały (no może forza którą uwielbiam)
- Quick resume, które faktycznie działa dobrze i skraca przełączanie między grami praktycznie do minimum.
- kompatybilność wsteczna z możliwością podbicia rozdzielczości i fps w starszych grach.
- minimalnie lepsze podzespoły xboxa
- pad z xboxa dla mnie wygodniejszy
Tylko totalny ignorant może zapytać "jakie gry są na ps"
-Te co na xboxa i jeszcze więcej.
Uncharted, The Last of Us, Horizon, God of War, Ghost of Tsushima, Demon Souls, Spiderman, Detroit Become Human, Rachet, Days Gone, Until Dawn.
Jakiegoś Dooma czy Controla w gamepassie to moge kupić płytke używaną za 40 zł.
Ja wybrałem ps5. Miałem 2 później 4 i w końcu nadszedł czas na przesiadkę. Znajomi mają ps, więc to jest jeden głównych argumentów. Po za tym to:
-Adaptacyjne triggery mi bardzo siadają i podoba mi się ten feature
-Kupuje gry na pół z kumplem ( ustawiasz konto ziomka jako podstawowe i masz jego gry, on może zrobić to samo z Twoim+jak kupisz psn też przechodzi)
-Ogrom tytułów który czeka do
Z takich