Aktywne Wpisy
raul7788 +297
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Komentarz usunięty przez autora
co w tym złego?
@Cierpienie: słyszałeś kiedyś o wolności słowa może? Jak chce się podzielić swoją opinią, to może i tyle. Inna sprawa, że się z tą opinią możesz nie zgodzić i tyle. Ale nie, lepiej zdyskredytować przedmówcę.
@Satos: dokładnie, tak się składa, że gdy partia urbana była przy sterach...
Po prostu nie widzę sensu w pisaniu takiego komentarza, co wyraziłem. Mamy wolność słowa, nie?
@Cierpienie: wytłumaczę Ci to tak:
Żarty o żydach w obozach koncentracyjnych mogą kogoś śmieszyć.
Ale nawet najlepszy taki żart, opowiedziany przez sądzonego w Norymberdze nazistę np. Boremana, raczej nikogo by nie rozbawił.
Jeśli masz wątpliwości, co ma wspólnego programowanie z tym co opisałem, to nic. Ale komuna od zawsze miała na pieńku z kościołem katolickim, a to o to w tym żarcie chodzi - aby zdyskredytować
@Cierpienie:
No właśnie ta sama. Co w niej jest złego?
Dzięki temu, że od zarania dziejów, człowiek umie mówić "nie", nie zgadzać się, rozwinęła się cała nasza kultura.
Powodzenia w internetowej walce. Jak następnym razem zaczniesz coś mówić o fikołkach, to doczytaj dokładnie co napisałem. Cześć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję, że jeżeli ci się nie podoba sytuacja w KK, albo nowy ład albo zakaz aborcji albo łamanie praw przedsiębiorców to przypadkiem tego nie komentujesz bo byś wyszedł na debila hipokrytę.
Wiesz czym jest lenny? Taka emotka. Dlaczego ludzie są tak szybcy do zaczynania wojenek w internecie przez jakiś gównowpis? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak nie ukradną mema, tylko próbują sami coś wymyśleć to zawsze wychodzi taka żenada, że aż oczy bolą
@Prezydent_Polski: Typowy prawacki fikołek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
No właśnie, a ty się zesrales bo komuś się obrazek nie spodobał, o ile mniej ważna to sprawa, żeby się zesrać, że komuś się nie spodobało.
#!$%@? mnie obchodzi twój lenny, myślisz, że jak coś jebniesz głupiego i dodasz lennego to jest ok? To nie tak działa typie.