Cześć, Potrzebuje pomocy mam laptopa #toshiba satellite P750-11G. Po zainstalowaniu systemu win10, system sam wymusił aktualizację. Przestał mi działać touchpad oraz niektóre klawisze funkcyjne (F1-F12). Sterowniki według programów wszystkie najnowsze nawet ten od touchpad. W menadżerze urządzeń niestety nie widać tego touchpad (zdjęcie numer 2). Czy ktoś miał podobną sytuację oraz może wie jak to rozwiązać?
@PapaRibel: Wczoraj miałem to samo przy A660. prawie identyczny model. WiFi przestało się uruchamiać. Po przeinstalowaniu sterowników klawiatury załapało.
Potrzebuje pomocy mam laptopa #toshiba satellite P750-11G.
Po zainstalowaniu systemu win10, system sam wymusił aktualizację. Przestał mi działać touchpad oraz niektóre klawisze funkcyjne (F1-F12). Sterowniki według programów wszystkie najnowsze nawet ten od touchpad. W menadżerze urządzeń niestety nie widać tego touchpad (zdjęcie numer 2). Czy ktoś miał podobną sytuację oraz może wie jak to rozwiązać?
#toshiba #windows10 #it #touchpad #windows
źródło: comment_1631437396QAQufIMdbzd0ed9335Co6G.jpg
PobierzJaki masz - 15.2.11.1 czy 18.1.7.18?
@PapaRibel: Wczoraj miałem to samo przy A660. prawie identyczny model. WiFi przestało się uruchamiać. Po przeinstalowaniu sterowników klawiatury załapało.