Aktywne Wpisy
Embeddable +6
Po ilu CV ktoś wam odpisał? Ja już wysłałem 352 w ciągu miesiąca i mam zero odzewu. Jestem absolwentem informatyki z pół roku expa w big4 (stricte programowanie) i 2 latach w banku ( mniej programowania)
#studiait
#praca
#programowanie
#studiait
#praca
#programowanie

Wchodzisz do domu i widzisz mnie w swoim łóżku , co robisz

![Rosjanie plądrują domy. Wszystko pakują na wojskową ciężarówkę [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/79ff4bd5c5f02678dd4ceac3aab74127727736e1dda6f9765f46ad527652fcc1,q70.jpg)

10 września w ramach walki z rasizmem w Channel 4 będą tylko czarni.
Cytuję:
Wcale to nie spowoduje efektu odwrotnego do zamierzonego. Zamiast "walczyć" z rasizmem spowoduje jeszcze większy rasizm.
Nigdy nie zwracałem uwagi na kolor skóry i nawet nie zadawałem sobie żadnych pytań czy ma to z czymkolwiek związek, niestety sami spowodowali, że mimowolnie się zwraca na niego uwagę ergo sami tworzą rasizm
Dokładnie. Nie wiem jakim trzeba być, żeby nie zauwayżyć jak to właśnie ekstremizm rodzi ekstremizm. Tylko przeciwstawny. Sam nie mam nic do czarnych i jeszcze 10 lat temu oglądanie np Denzela Washingtona było po prostu oglądaniem dobrego aktora. Dziś jak widzę czarnego na netflixie, to wiem, że tylko kolor skóry się liczy
Jak tak się chwilę człowiek zastanowi nad tym to jest w tym nieco prawdy. ¯\_(ツ)_/¯ Przed 2009 nie było całego hype'u na #lgbt #teczowepaski etc. a jakoś była cała masa fajnych piosenek, filmów, sportowców z CZARNYMI ludźmi i nikt z tym problemu nie maił a dziś? Dziś ludzie są podzieleni na dwa obozy i ten odział się powiększa.
Mam kolegę który jest gejem i nawet on stwierdził że całe to LGBT robi mu pod górkę. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pytanie #kiciochpyta #przemyslenia
Dodatkowo żale na netflix, popkulturę to wg mnie jakieś nieporozumienie, czy ktoś cię zmusza do oglądania danej telewizji lub innego medium, w którym dzieje się coś, co ci się nie podoba?