Wpis z mikrobloga

Jestem fanem alt-prawicowego universum. To jedyny świat, w którym:

1. Joe Biden, staruszek chory na demencję, niepamiętający jak się nazywa, niepamiętający nazwy swojego kraju,
2. sfałszował wybory pod nosem geniusza wszechczasów i wszechnarodów - Donalda Trumpa - a także zaprowadził faszystowską dyktaturę w dniu swojego zaprzysiężenia.

Te dwie rzeczy występujące jednocześnie są możliwe tylko w alt-prawicowym universum. Jakie są jego cechy? Wzajemnie się wykluczające, ale czy to jakiś problem? Nie.

#neuropa #bekazprawakow #usa
W.....0 - Jestem fanem alt-prawicowego universum. To jedyny świat, w którym: 

1. J...

źródło: comment_1630840861XlCd802n7OqyabQqpaRDhA.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Walther00: Dodaj jeszcze to że Biden podobno mimo że jeszcze nie urzędował zrobił taki false flag że sprowokował biednych zwolenników Trumpa do szturmu na Kapitol.
  • Odpowiedz
@The_Orz: No przecież biden ich sprowokował przemówieniem Trumpa. Już wkrótce wyjdą dowody że biden majstrował przy teleprompterze i dlatego Trump podrzegal ten tłum
  • Odpowiedz
@Walther00: na polskim podwórku też jest śmiesznie. Taki np Jan Paweł II to był wielki przywódca, Polak i partiota, który swoimi działaniami obalił komunizm. Jednocześnie to tylko poczciwy stary, schorowany dziadek, który nie mógł nic wiedzieć o pedofili w kościele, a oszukiwali go absolutnie wszyscy dookoła.

Albo LGBT, raz to jest mniej niż 1% ludzi, nic nie znacząca mniejszość, co musi autokarami dowozić z całej polski ludzi na marsze, bo
  • Odpowiedz
Jestem fanem alt-prawicowego universum. To jedyny świat, w którym:

@Walther00: Akurat moim ulubionym superbohaterem alt-rightu jest Soros bo to taki ich Evil Supermen. Niby zwykły człowiek, a stoi za absolutnie #!$%@? wszystkim co złe. Jest wszędzie w tym samym czasie, teleportuje się i ciągle knuje, osobiście przeprowadza tysiące operacji każdego dnia mające na celu destabilizacji wszystkiego co prawicowe xD

Chociaż Biden ten pasuje. Taki Clart Kent. Za dnia dziadziuś z
  • Odpowiedz
1. Joe Biden, staruszek chory na demencję, niepamiętający jak się nazywa, niepamiętający nazwy swojego kraju,

@Walther00: Nie zapominajmy, że ten niekontaktujący staruszek, chory na demencje daje sobie radę w czasie wystąpień publicznych tylko dlatego, że uczy się na pamięć kilkudziesięcio minutowych przemówień i przygotowanych wcześniej odpowiedzi na pytania ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bułka z masłem dla każdego z demencją.
  • Odpowiedz
@Walther00: kompletnie mylisz pojęcia, to nie alt-righty miały meltdown przy wynikach wyborów i zaczęły skrzeczeć o „fałszerstwie Bidena”, tylko kult protrumpowych republikanów, tzw. „cuckservatives”.

Przecież alt-righty skreśliły Trumpa od jakiejś połowy jego kadencji, bo prowadził pro-izraelską politykę, a znienawidzili go całkowicie po obietnicy funduszu $500 miliardów „platynowego planu” na Afroamerykanów po pierwszej fali protestów BLM. Cały 4chan świętował porażkę Trumpa w ostatnich wyborach jak gdyby Hitler wstał z grobu.
  • Odpowiedz
@Walther00: nie jestem zwolennikiem teorii sfałszowanych wyborów w USA, natomiast Twój post nie ma sensu i dziwię się, że tego nie zauważasz, gdyż, zakładając, że teoria o sfałszowanych wyborach jest prawdziwa, skąd pomysł, że Biden zrobił to osobiście?
  • Odpowiedz
@czillaut: bawi to, jak obrzucający się gównem radykałowie próbują ośmieszyć drugą stronę przy pomocy takich wewnętrznie sprzecznych "argumentów" - w ten sposób ośmieszają sami siebie.
  • Odpowiedz
sfałszował wybory pod nosem geniusza wszechczasów i wszechnarodów - Donalda Trumpa - a także zaprowadził faszystowską dyktaturę w dniu swojego zaprzysiężenia.

@Walther00: to nie on, on jest tylko marionetką
  • Odpowiedz
@Walther00: Tak samo działa TVPiS. Tusk z jednej strony to nieudacznik co nic nie ujmie, z drugiej strony za każdą porażką PiSu stoi potężny Tusk, który przez lata rzuca im kłody pod nogi.
"Wina TUska"
  • Odpowiedz