Wpis z mikrobloga

@anonanonimowy321: No to prawie identyczne statsy jak ja, jestem tylko odrobinę niższy. Ech, spieprzone geny. Ćwiczę te negatywy, ale to bardzo daleka droga jeszcze do pełnego podciągnięcia. Serio 15x10 zrobiłeś, czyli 150 podciągnięć?!
  • Odpowiedz
@KorwinizacjaPrzelyku: Jak zaczynałem w wieku 15 lat to parę razy dałem rade ale ważyłem wtedy 55kg xd
Teraz mam 27 i od tamtego czasu ćwiczę praktycznie cały czas ale tak typowo rekreacyjnie, kiedyś miałem zajawkę a teraz nie przykładam się specjalnie i nie progresuje tylko lubię po prostu i ćwicze sobie
Możesz na plecy jeszcze tak ćwiczyć też bdb ćwiczenie i pomoże się podicganac
anonanonimowy321 - @KorwinizacjaPrzelyku: Jak zaczynałem w wieku 15 lat to parę razy ...

źródło: comment_16307819734wZt214Iu3teNBaQYI1NW1.gif

Pobierz
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321: a czemu tak dużo serii ze stałą ilością powtórzeń? jak za pietnastą serią dalej dajesz radę 10 to w pierwszej serii napewno dasz radę więcej, szczerze mówiąc pierwszy raz widzę taki plan treningowy.
  • Odpowiedz
@Allbis: robie jakoś po 15-20 serii na partie duze w tygodniu i tego się trzymam
nie zależy mi na progresie ćwiczę sobie tak jak mi pasuje, to kalistenika tylko
Najczęściej robie fbw, ale czasem jak mam dwa dni pod rząd wolne i mi się chce dwa dni pod rząd jechać poćwiczyć to wtedy stosuje podział na plecy i przód
Kiedyś miałem zajawke że na siłowni konkret dokładny plan, dokładanie ciężaru,
  • Odpowiedz