W grach, strzelba z założenia ma być bardzo potężna i swą powolność, niską celność oraz bardzo krótki zasięg ma nadrabiać możliwością w-------a wroga tam gdzie papaj mówi "okrutnik" za pomocą jednego strzału.
@Tagnk: W ogóle to podziękowanie należy się też mirkowi @KisielBB (patrzcie jaki jestem sprytny, zawołam go, to może da mi plusa XD), bo to on w moim pierwszym tego typu wpisie zasugerował, żeby tekst uzupełnić o zdjęcia i filmy. I dzięki za miłe słowa, dopiszę Cię do listy wołanych (ʘ‿ʘ)
@AnimalMotherPL0 łap plusa :) zawsze jak wpadnę na Twoje wpisy to czytam z zainteresowaniem. Ale żebym niczego nie przegapił w przyszłości to proszę dodaj mnie do wołaj-listy
@AnimalMotherPL0: upominam się również o wołanie przy kolejnych, nie widziałem nigdzie komentarza zbiorczego na wołajki, ale chętnie będę sprawdzał następne teksty (są genialne!)
@AnimalMotherPL0: nie wiem czy to cokolwiek zmienia w kontekście wpisu, ale dla porządku chciałem napisać, że w TLOU2 do wykonania tłumika potrzebna jest butelka oraz szmata ( ͡º͜ʖ͡º)
Znacie jakieś dobre seriale komediowe z masą absurdu, żenady i czarnego humoru? Lubię The Office, Chłopaki z Baraków, U nas w Filadelfii. Nie pogardzę też bardziej slapstickowymi, skrajnie abstrakcyjnymi w stylu filmów Nielsena i Angie Tribeca. #seriale #komedia
@AnimalMotherPL0: xD
@AnimalMotherPL0: A co z kotem? Może zostać użyty jako tłumik? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale żebym niczego nie przegapił w przyszłości to proszę dodaj mnie do wołaj-listy
fajne to, co wysmarowałeś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora