Aktywne Wpisy

Yenn_z-Wyspy7Slonc +243
MPK Łódź oszalało. Wystawia mandaty nawet jak się ma bilet. Kupowałam w aplikacji i trwało to może z pół minuty. W międzyczasie wsiadł kanar i jak porównał mój czas biletu i jego to stwierdził, że mamy tę samą godzinę na biletach i wypisał mandat. To jakiś obłęd. Bilet miałam, skasowany ZANIM kanar wsiadł do tramwaju, pytanie jak to udowodnić?
Możecie wyrzucić to w gorące, żeby nagłośnić sprawę?
I oni chcą zachęcić ludzi
Możecie wyrzucić to w gorące, żeby nagłośnić sprawę?
I oni chcą zachęcić ludzi
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Warto posłuchać.
W Polsce ogniskują się cele wojny hybrydowej wypowiedzianej z kilku kierunków, gdyż ba naszym terytorium się cały czas walka o wpływy, wyraźnie widać działalność z kierunku państwa niemieckiego. Z kolei w Polsce poprzez szereg narzędzi wpływów między innymi mediów uwaga opinii i decydentów jest przekierowana jest wyłącznie na jeden kierunek. Operacja psychologiczna wymierzona w klasę polityczną mająca na celu polaryzację i wystąpieniu części establishmentu przeciwko strukturom państwa i by przy okazji dokonać rozpoznania wywiadowczego. Wywołanie chaosu wewnątrz państwa i obserwacja jest cenną lekcją dla wywiadu białoruskiego i rosyjskiego. Proces będzie trwał. Będą próby kierowania broni demograficznej na Ukrainę celem dalszego destabilizowania. Celem jest zyskanie sprawczości w regionie przez Rosję i poszerzenie wpływów przez innych graczy w regionie; obniżenie rangi Polski i skazanie jej i innych krajów na mediację. Format normandzki jako preferowany typ mediacji.