Wpis z mikrobloga

18+ nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@konopiapolska: pierwszy komentarz w tym poscie pomijajac kolejne zdjecia opa gdzie nie ma odwolania do Ciebie jest twoj, wiec jak zostalas wywolana jak sama pierwsza komentowalas? Post wczesniej Ci pisalem ze nie warto naginac rzeczywistosci bo to kazdy widzi ;-/
  • Odpowiedz
co za zboczeniec robi t biednym kobietom zdjęcia?

@konopiapolska

@Cypselus:

@obk: ten komentarz mnie wywołał. Widzę ciężko z wychwytywaniem takich informacji u ciebie. Nic na to już nie poradzę.

Chyba jesteś jednym z tych co lubi się kobiet #!$%@? i jeszcze walnąć wstawkę o wszędobylskim, złym feminizmie. Ileż można?
Ilez można tak znosić z waszej strony te chamskie zaczepek. Dajcie mi święty spokój, potraficie się tylko na różowych wyżywać inaczej
  • Odpowiedz
@konopiapolska: o kurcze juz widze co sie #!$%@?, ale az ciezko uwiezyc zeaz tak wyrazny komentarz z przekasem i ironia odebralas nazbyt doslownie, moze to nie moja sprawa ale chyba przesadnie bierzesz do siebie czyjes slowa i nadinterpretujesz wypowiedzi gdzie zwykly zart obracasz jako osobista docinke, mozewarto stlumic stare rany i nie dawac im wplywac na aktualne relacje.
  • Odpowiedz