@ptakdodo: Jak oglądałem odcinek co to dopiero stawiali, to po jakości spawów można było już stwierdzić, że nawet Łysy mógł by im to pospawać.. Tam się chyba nawet żyje na odpierd*l :(
@Nightcall81:No normalnie raj, budowlany, gospodarczy, higieniczny( ͡°͜ʖ͡°) Ja to się dziwię, że to jeszcze stoi, wygląda jak XXIw szałas, dziurawe, bez odpływów, tynki to chyba dzieci ręcami kładły, O ogólnym bardachu wokół nie wspomnę.
@dizel81 @fiddle @ptakdodo @jaacek @Nightcall81 To może być druga burza, albo trzecia, albo dziesiąta, ale w końcu gdzieś puści. Generalnie SPOINA POWINNA BYĆ CO NAJMNIEJ TAK SAMO WYTRZYMAŁA JAK SPAWANY MATERIAŁ. Po co dawać materiał odpowiedniej grubości i wytrzymałości, skoro konstrukcja puści na łączeniach?
@ch_2: jak mają TikToki to YT też.. z ciekawości by weszli zobaczyć jak się spawa. Inna sprawa to jak te filary z ścian zamiast leżeć na posadzce i być przykręcone do fundamentu, to 10cm nad nią wiszą! To nie był żaden projekt po taniości-znajomości, tylko skopiowany nieudolnie projekt z innego miejsca, gdzie jeszcze się jakoś trzyma.
@Nightcall81 ale żeby szukać w necie to jeszcze trzeba mieć to coś.... Dociekliwość i jaka kolejek wiedzą techniczną plus jakieś łączenie faktów. Oni tego nie mają a nasi Polacy to też nie wydaje się być zbyt wykształceni
#raportzpanstwasrodka
Ja to się dziwię, że to jeszcze stoi, wygląda jak XXIw szałas, dziurawe, bez odpływów, tynki to chyba dzieci ręcami kładły, O ogólnym bardachu wokół nie wspomnę.