Wpis z mikrobloga

Księga 50 - Ewangelia według św. Jana Rozdział 2

Ten spotkał najpierw swego brata i rzekł do niego: ”Znaleźliśmy jednorękiego” - to znaczy: Kubicę.
I przyprowadził go do Frédérica Vasseura, A Vasseur wejrzawszy na niego rzekł: ”Ty jesteś Robert, syn Artura, ty będziesz nazywał się błyskawica” - to znaczy: #!$%@?. Nazajutrz [Vasseur] postanowił udać się do Hinwil, siedziby Alfy. I spotkał Kimiego Raikkonen’a. Vasseur powiedział do niego: ”Chodź za Mną!”.
Kimi zaś pochodził z Espoo, z miasta Wódki i Bimbru. Raikkonen spotkał Giovinnaziego i powiedział do niego: ”Znaleźliśmy Tego, o którym pisał Gerwazy w Rassegna Sportiva - Roberta, syna Artura z Krakowa”. Rzekł do niego Giovinazzi: ”Czyim kosztem yksikätinen wejdzie na fotel kierowcy?” Odpowiedział mu Raikkonen: ”Moim, jestem już stary i schorowany, wielu Puolalaiset czekają na jego powrut. ”Roba ujrzał, jak Giovinazzi zbliżał się do Niego, i powiedział o nim: ”Patrz, to prawdziwy Włoch, pizzerman, mój wingman”.Powiedział do Niego Giovinazzi: ”Skąd mnie znasz?” Odrzekł mu Robert: ”Widziałem cię, zanim cię zawołał Raikonnen, gdy byłeś pod padokiem Alfy”.
Odpowiedział Mu Giovinazzi: ”Robbi, Ty jesteś Synem Bożym, Ty jesteś Królem Orlenu!” #f1 #testamentpowrotu
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach