Aktywne Wpisy
Szinako +15
Który to fajniak wczoraj kilka razy pisał, że na tych cywilów na plaży spadł ruski pocisk z Tora xD. Inny fajniak pisał coś o tym, że na plaże spadł strącony dron. Kilku fajniaków pisało, że to wina ruskich, bo ten pocisk strącili, no ale jak strącili skoro nawet najnowsze ruskie S-400 nie są w stanie tych ATACMS przechwycić ( ͡º ͜ʖ͡º). Ewidentnie widać, że spadła tam amunicja
Riiuku +93
To brzmi jak dystopia, dziwi mnie, że nie mam jakichś protestów przeciw temu. Idole nastolatków znani z tego, że prowadzą konsupmcyjny styl życia sponsorowany przez agencje influencerow są wystawiani do walk w klatkach przeciw sobie. Jeżeli to nie jest scenariusz rodem z czarnego lustra to ja nie wiem co im jest. Nie ma żadnych analiz socjologicznych tego zjawiska?
#dystopia #famemma #internet #marketinginternetowy #instagram #tiktok #gownowpis
Konsupcjonizm to nie przestępstwo - jedni spinają dupsko o to, inni mają #!$%@?.
I nikt tam nie bije się na śmierć i życie, a same konflikty są inscenizowane.
Bawi mnie fakt, że trzeba od razu protestować na ulicach i bojkotować przemoc, gdzie zachęcane jest bicie się na sportowo w oktagonie, a nie na ulicy. XD
Komentarz usunięty przez autora
Wiesz że chyba od jakiś nastu lat w stanach jest coś takiego jak WWE? Tam mają specjalną obsadę swoich "zawodników" i inscenizacja walk to normalka.
Sam pomysł się sprzedaje i tak, dlatego inne federacje(nawet te sportowe)to podłapały i robią swoje dramy.