Aktywne Wpisy

bart88uk +499
dzięki @wykop ze usuneliscie moj wpis o ukraincu ktory przywłaszczył sobie mój telefon na lotnisku, jestescie cudowni.
w skrócie: zgubilem telefon na lotnisku Balice w Krakowie na parkingu dla taxi typu kiss and ride gdy wychodziłem z auta, telefon był na siedzeniu i zapomniałem o nim i musiałem go nogą albo dupą wypchać gdy wychodziłem z auta xD kierowca był moj znajomy, nie ukrainiec na bolcie wiec telefon na pewno wypadl na
w skrócie: zgubilem telefon na lotnisku Balice w Krakowie na parkingu dla taxi typu kiss and ride gdy wychodziłem z auta, telefon był na siedzeniu i zapomniałem o nim i musiałem go nogą albo dupą wypchać gdy wychodziłem z auta xD kierowca był moj znajomy, nie ukrainiec na bolcie wiec telefon na pewno wypadl na

illmatic +176

Wezcie sie pieprzynijcie w leb. Wersow byla z typem 3 lata i ZERWALI. Dlatego nie chciala byc wtedy z Karolem. Karol po raz drugi do niej zarywa TUZ PO ZAKOŃCZENIU ZWIAZKU Z KINGA.
A Wersow chciala poczekac, zeby nie skakał ze zwiazku w nowy zwiazek.
Jakby chciala byc z nim tylko dla pieniedzy i serio by go nie kochała przeciez by go juz dawno zostawiła, nie widzicie ile ona zarabia?
Kocha go. Jestem tylko ciekaw czy on kocha ja.
Kibicuje :)
Wersow jesli to czytasz trzymam kciuki i powodzenia.